Bra Att Ha I Kök

Big Banner

Fantastiska Bra Att Ha I Kök Söta Drömmar: Husprojekt: Köket Del 6

Fantastiska Bra Att Ha I Kök Söta Drömmar: Husprojekt: Köket Del 6

Bra att ha i kök - Börja med att välja de färger du vill ha och skapa det temperament du vill ha. Det är nu inte grannen eller den inomhusmodedesigner som kommer att uppleva ditt kök, det är du. I olika ord vågar du vara personlig, det kommer inte att vara fel!.

Se även : Prodigous Landleys Kök Italiensk Paj Cannelloni Med Kyckling Och Kronärtskocka

Vi har valt en fin kaka från skandinaviens shakerköok, som producerar timmerbyggda träkök. Nu har adam från skandinaviens shakerköokay varit här för kontroll över bevarande. Det hade varit några fler val att ta men ingen tur lyckades in där.

Flera år senare visste vi exakt hur vi ville ha det, och det blev i de flesta fall extra golv. Vi levererade ett sängrum som ett sätt att expandera köket och ha en matsal med plats för många. Vi har utfört en bit i taget på hösten och vintern. Riva ner på väggen, flyttade in i ätstugan i romens vintagerum / i dagens ätställe har vi kastat baren i köket, placerat några porslinstak i taket för att uppleva belysningen och förut eller senare testa en beröring väggfärg tidigare än att fortsätta med rip. Det är ett utmärkt sätt att smyga upp underhållet, så att du kan få lite erfarenhet av hur det kommer att bli och det blir mindre svårt att göra alla val för det helt nya köket.

Köket är hjärtat av hemmet för många av oss och det rum vi föredrar att spendera vår tid på. Ett slitet kök är inte alltid så svårt att återuppta med färgning. Här hittar du tips om hur man lyckas med färgning.

Förstår du inte om du studerar att vi renoverar köket i februari? Här kunde du se hur vi började riva en bit i vårt nuvarande kök. Måste säga att det var fantastiskt att vi hade tittat på köket underhåll medan vi flyttade 2012. Vi uppdaterade köket litegrann men gjorde inte längre några huvudsakliga justeringar.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: