Knoppar Kök Placering

Big Banner

Fantastiska Knoppar Kök Placering Måla Köksluckor | Visit Carolina

Fantastiska Knoppar Kök Placering Måla Köksluckor | Visit Carolina

Måla köksluckor | Visit Carolina - En prydnadsflicka från dalarna med en förkärlek för det enkla och utsökta. I vår vackra bostad bor jag med min man och våra upptagna tjejer wilma och ida. Ofta kommer på extraordinära tankar som min man med många entusiasmer gör det möjligt att förstå. Just nu består våra vardag av inredning, skydd, projekt av olika slag, jobb och ett antal busning och spel. Välkommen!.

Se även : Harmonisk Zeinas Kök Sallad Asiatisk Vitkålssallad Med Nudlar - ZEINAS KITCHEN

Vi satte in nya golv, murade väggar och malade och målade taket vitt. Tappningsskålarna sprackade min associate och resultaten hade varit ganska ordentligt. Vi erbjöd nya handtag och sedan knackade där luckorna var nya. Vi köpte en ny spis, men vi behöll resten av apparaterna. En ny diskmaskin vi sålde för att det inte har funnits något sådant i köket för att för och en diskmaskin du behöver ha den bästa! Vi bröt ner och jag brukade kunna utöva min nyligen observerade speciella expertis, kittlande. Vi bytte dessutom bänkskivan, handfat och vatten kran. Dörren som kommer in i tvättstugan via köket byts ut med hjälp av en ny vit dörr och dörrkroppen blev vitmålad. Senare ändrade vi mark- och dörrslistorna till nya vita. Med rätt "billiga" sätt kontrollerade vi att helt renovera hela köket.

Vi köpte vårt hus i april. Utan dröjsmål efter att vi hade nycklarna i handen, började renoveringen. I maximala fall kan du få leva lite inne i bostaden innan du börjar med primära underhållsuppgifter. Vet lite hur du vill ha det på ditt nya hem. Men vi hade ett ganska rent fotografi av hur vi önskade helheten att se ut, så vi började springa utan dröjsmål.

Köket ändrats inte faktiskt slitna men det kände nu inte att det var oemotståndligt vårt kök. Det har varit gröna tapeter på väggen. En brun korkmatta på golvet. Kakan blev dessutom brun och köksluckorna fanns i björk. Det kände en bit darkish och tung där inne.

Att göra justeringar i köket behöver nu inte involvera hantverkare och en högprissatt budget. Här är 36 enkla knep som förnya ditt kök på ett eller annat sätt.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: