Mitt Nordiska Kök

Big Banner

Fantastiska Mitt Nordiska Kök Inredningshjälpen » Nordiska Kök Lanserar Kök I Shakerstil

Fantastiska Mitt Nordiska Kök Inredningshjälpen » Nordiska Kök Lanserar Kök I Shakerstil

Fantastiska mitt nordiska kök - Som jag nämnde i den avslutande publiceringen har en del av dagen bestått av köksplanering av vårt överhängande kök. I början av efterföljande år kommer vi att få nycklarna till huset och det finns mycket att göra. Inklusive köket. Huset är byggt 1972. Eller det som förvandlas till ett litet sommarhus som enligt uppgift har ökat i speciella kretsar inom nittiotalet och 00-talet. Helt enkelt galen eftersom jag nu inte helt gillar hus byggda efter 1940, med några undantag från vägen. Men vi föll för formatet, platsen, tomten och inte längre minst förmågan.

Se även : Flott Mitt Kök Sparrissoppa Grön Sparrissoppa | Öhmans Mat & Vin

För första gången har jag kunnat se bilderna från charlotte lynggaards hemma utifrån köpenhamn helt enkelt älskade det hela och även om vår bostad definitivt inte är i klassen, är vårt kök öppet för nock, innehåller eld och har dörröppningar direkt ut mot trädgården . Dessa tre saker har också sitt kök (bilden i mitten och nederst till höger) så jag söker verkligen på det just nu och i verkligheten som känslan i det här köket. Alla andra faktorer vi kan få är diskbänken vid ett fönster, vi hade också i vårt ultimata hus, och att jag antar mycket fruktansvärt mycket att stå vid disken när vi letade efter. Eftersom det känns som nu, skulle jag älska att ha ett porslin (som synligt i flera av bilderna), vi har haft i flera lägenheter och inom huset och jag gillar verkligen hur det bryter kökets fönsterluckor. Ett annat kök jag har blivit fascinerad med är elin nords, som de placerat i sitt kvarvarande år (fotografiet till vänster om mitten), jag har granskat varje fotografi och inlägg som hon har publicerat och kommer sannolikt att köra en kopia klistra in på har rena behållare dock en enkel kropp vid skåpluckorna och skifferplattorna för att kunna låta bänkskivan glida en bit på väggen som en dashkåpa. Då antar jag att kaminen och fläkten från bertazzoni italia är stora och den skuggan är en stark kandidat. Andra kök jag tittar på mycket under tiden är de så kallade shaker kök från bland annat devol, kitchen & beyond och scandinavian shakerkök. Gilla hantverk hos människor som inte blir för loopy. Och att jag tycker att det är himmelskt med träköket (mitten på lägst), men jag är troligt att det inte längre kommer att våga det.

För tillfället känns det så sant att skratta att sätta tänderna i det här huset och ge den tillgivenhet och känsla jag känner igen vi borde ge. Men jag antar att det är viktigt att inte glömma husets mitt, även om det känns som en del oklart och missnöjd i den mellanliggande tiden. Med det sagt är det nu inte ett utmärkt koncept att komma tillbaka till sekelskiftet, men känslan i hela huset kan vara lite enklare än vad vi brukade i vår sekelskiftet och 20-talet. Men nu inte för lätt, skalad och modern. Alternativt, som sekelskiftet och nutiden möts någonstans inuti mitten. Ger det känsla? Hela partiet får mycket tydligare genom bilder jag antar att tillstånd är att titta på min inspirerande moodbaord som jag gjorde för köket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: