Rolfs Kök Boka

Big Banner

Fantastiska Rolfs Kök Boka Min Vardag I Ord Och Bilder - Familjen Firar Mamman!

Fantastiska Rolfs Kök Boka Min Vardag I Ord Och Bilder - Familjen Firar Mamman!

Min vardag i ord och bilder - Familjen firar Mamman! - En i stockholms moderna klassiker är rolfs köok. Lunch, jag har ätit några fall nu och var glad eller mycket nöjd när. Soppa och bröd är täckt inom priset (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång blev topp men andra gången vi vi ... Visa hela ».

Se även : Intagande Koloni Gröna Kök Yogayama Koloni Sven-Harrys – Café, Restaurang – Vasastan, Stockholm – Thatsup

Den minimalistiska platsen med sina jordartade toner och stolar kombinerar nyskapande funktionalitet och tidlös elegans. Kolla kockarna till jobbet via det öppna köket. På menyn finns konventionella rätter med betoning på kött; klart vegetariska alternativ är också en del av presentationen.

Med sin otroliga filosofi och robusta svenska mat är rolfs oköok en klassisk grupp. Catering till en massiv målgrupp på grund av att åttiotalet, rolfs köoks nisch, är identiskt med dessa dagar med sitt engagemang för stora produkter och ämnen.

Anses vara en av stockholms moderna klassiker, är rolfs okayök. Lunch, jag har ätit några fall nu och var glad eller väldigt glad varje gång. Soppa och bröd ingår i priset (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång blivit lämplig men 2: e gången var vi olyckligt missnöjda, och därför betygen en tredje i stället för en 4. 3 personer inom organisationen som alla åt entrecote, allt (av vägen! ) Desillusionerad. Rolfs är beaktad för att vara en av oss av hög kvalitet kött äta platser, och jag önskar att jag kommer att få en bättre upplevelse nästa gång. Exceptionellt rum och personal.

Rolfs kök skapar mat baserad på enkelhet och snygghet, utan krusiduller. Det är den matplats där mat och ekosystem ligger på mitten och tendenser sparas utanför din dörr. Du kan se när maten är lagad genom det öppna köket och kockarna kan se din reaktion. Varje vecka uppdateras lunchmenyn, det är konventionellt och autentiskt.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: