Trender Kakel Kök

Big Banner

Fantastiska Trender Kakel Kök Snyggt Kakel + Kök | Apartment Livin' | Pinterest | Apartments And

Fantastiska Trender Kakel Kök Snyggt Kakel + Kök | Apartment Livin' | Pinterest | Apartments And

Trender kakel kök - Ems layout weblog handlar om skandinaviskt mode, smidig minimalism och härlig funktionalism. Bloggen är sveriges äldsta inredningsdesignblogg och har varit igång på grund av det faktum 2005. Jag försöker fylla den med en blandning av inspirerande och ambitiösa bilder från hela världen, samtidigt som jag håller riktigt till min egen röst och mode, där öppenhet är grundläggande och innovativt klagomål är utomordentligt värderat. Medan jag inte kör en blogg, baka jag chokladkakor till mina barn, hänger på stockholms kaféer och dricker för många cappuccinoer, gör lite leksaker och försöker formas i några inspirerande turupplevelser bland dem. Om du har några förslag, idéer om samarbeten, andra idéer eller bara säga, skicka e-post till: [email protected].

Se även : Älsklig Kök Hücre Sperm 2017 Transport Of Molecular Motors Into Cilia

Alternativt, jag gillar etnicitet. Indisk är min favorit dekor och marocko i mitt hjärtat. Nu har vi sedan placerat plattorna som förväntat i flera år för att dekorera ytor i hushållet. Jag är glad och upplever så hemma!.

En vit lätt kakelplatta med antracitfogar. Odödliga och på samma gång trendiga. Som fotot har vi ett köksfönster ovanför diskbänken och vi kan dessutom ha plattor helt upp till taket.

Nantucket fick jag. Ok, då borde jag få google-bilder för hjälp. Och på vägen gillar jag verkligen det här modet, men mina hem ser inte ut som det. Inredningen med oss ​​är aktuell, väldigt vit, men jag är inte rädd för färgning och blandar hilariously distinkta färger. Jag gillar inslagna och bekväma. Minimalistiska, omoderna och hela vita är utmärkta i andra.

After: en voilà! Ett mindre tråkigt kök. Kanske nu inte så färgglada men. Den lila / grå kocken trodde jag var överdriven för betonggrå. Ibland är det exakt att inte göra saker för fort. Stilen är som att byta 1000 och en gång på tre år.

På samma sätt önskar förslaget ett extra skott och då är vår idé galleri den bästa enheten. Där bestämde vi bland annat dessa fem fina kök i 5 helt olika mönster, alla förpackade med idé!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: