Vardagsrum Och Kök Ett

Big Banner

Fantastiska Vardagsrum Och Kök Ett Stockholms Inredningssnickerier AB

Fantastiska Vardagsrum Och Kök Ett Stockholms Inredningssnickerier AB

Stockholms Inredningssnickerier AB - Vardagsrummet är massivt och glänsande. Vi har valt samma tapeter i köket, bostaden och korridoren. Det kan dessutom finnas en dörr till följande balkong, som du kan välja att bli helt glaserad inuti köket och bostadsrummet. Fåtöljet kommer från bosatt saga, indisk kudde, mio lampa, fönsterlampor och sittstolpe med garage från gekås, ikea-tv-hyllor, asa-krukor och silverglaspottar i fönstret är från min butik.

Se även : Trevlig Fläkt I Köket Köket Är Beställt

Skåpet från pb inhemska blev ombeställt på formex ärligt i januari och kom efter sex månader. Ingen snabb pucking ordentligt och medan det förr eller senare anlände, glaset i den korrekta dörren bröt men vi beställde nytt glas för det. Vårt superfina bord har andreas klar! Tre uteslutningar hade limts ihop, fräsats, sandpappade ett antal instanser och så småningom oljades. Benen är vår vintagematbord och formen av bordstapeln är densamma som maträtten på köksön. Eftersom det nya bordet är längre har andreas förlängt kroppen och målade den svart precis som benen.

Det bredaste och bästa läget öppet kök / vardagsrum rymligt bäddsrum med klädkammare personligt golv stor balkong mot den magiska innergården mycket smakfullt och grundligt koncept-ut täckt tygval sekelskiftescharm vackert stuckatur och alltför stora golvplattor speglade dörröppningar och fönsternosar vackert lövträ oljegolv kök renoverat år 2015 med carraram marmor och mässing ätområde för 6-8 personer vällevererad takstopp inbyggda strålkastare med dimmer funktion stabil förening med rätt ekonomiskt system hela vasastans / östermalms nöje och service utom dörren öppnar dörren morgonpromenad i hagaparken snabbt och enkelt att nå e4 an. Korgkorgarna är handgjorda, atwood soffa, kaffebord från ikea, silkflower-kuddar, glödlampor från greta butik, glasrutan är en present, kuddar och filtar från hemtex och ikea. Soffbordet produceras inte längre och vi adore medan fixturerna är lite specifika. ???.

I vilken stannar köket och var börjar bostadsläget? Noblessas inomhusdesignsvar gör det möjligt att radera gränserna mellan rummen. Hyllmaskinen kan vara skräddarsydd individuellt för att erbjuda utrymme för förvaring av porslin, glas, böcker och .

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: