Vitt Kök Svart Kylskåp

Big Banner

Fantastiska Vitt Kök Svart Kylskåp Svart Kyl I Ljust Kök Fotografering För Bildbyråer. Bild Av Gods

Fantastiska Vitt Kök Svart Kylskåp Svart Kyl I Ljust Kök Fotografering För Bildbyråer. Bild Av Gods

Fantastiska vitt kök svart kylskåp - Rätt till rätt inuti ytterdörren, köket är den vi älskar! Den enklaste sak saknas är ett riktigt skafferi men det är en sak som verkar elimineras i maximala nybyggnader.

Se även : Imponerande Golvmatta Plast Kök Golvläggare Verksam I Eksjö Och Nässjö Med Omnejd | Nässjö Golv

Vi hade varit lite förvånad över att varken mikrovågsugnen eller diskmaskinen är täckt medan kylen, frysen och intervallet gör det. Det finns ett köp till, men i verkligheten är det billigt att köpa det någonstans annars. Vi hade en diskmaskin och mikro i flödet och när du anser att då har mikron ersatts med lite större och inbyggd i "hålet".

De svarta granitplattorna på varje sida av intervallet ska stå att klippas. De hade oss i vårt antika kök innan vi renoverade det så det är vettigt att de kommer att användas igen.

Medan vi var i barnarps showroom, borde vi undersöka kakel och vi valde en tallrik i matt svart och med mörka leder. Bänkskivan är svart kalksten och är en av många alternativ som du kan välja från på ballingslöv. Det är svårt att välja både kakel och bänkskivor medan du gör det i enstaka platser och medan du inte vet hur det kommer att vara på stora ytor. Men vi är glada! På grund av det faktum att allmänheten av skiljeväggarna på den nedre marken är vit valde vi mörka områden vid bänkarna och väggarna och med mattytor som gör påverkan lugnare.

överlägget ändrades i set som ett lapptäcke när vi flyttade in: 30 skåp med en dörr, åttio skåp med 40 luckor, 60 skåp med 30 luckor, 60 skåp med lucka, 40 skåp med lucka. Vi valde att släcka de 30 luckorna i 60-skåpet och lägga in en 60-luckspegel mot det alternativa 60-skåpet. Det är ändå ett lapptäcke men en chunk trevligare ???.

Köksstabil white från ballingslöv ligger i sjöfart, till exempel kakel och vitvaror. Vi valde ett plus-kök vilket innebär att det finns lådor i stället för underkåpan, kaminen och ugnen är under mikronen.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: