Köket Hemma Hos Oss

Big Banner

Favorit Köket Hemma Hos Oss Hemma Hos Oss; Köket | Scandinavian Interior Design, Interiors And

Favorit Köket Hemma Hos Oss Hemma Hos Oss; Köket | Scandinavian Interior Design, Interiors And

Favorit köket hemma hos oss - Nu är det dags. Vi har sovit igår kväll inne i huset och efter sex år går vi bort nyckeln till nya innehavare. Nu tittar på nya äventyr och jag är väldigt förväntad, pepped och laddad. Efterföljande tid kommer vi att vara från mallorca. Konceptet bakom vårt kök är att det måste känna sig som ett vanligt rum. Följaktligen är det miles byggda i moduler. På motsatt sida har vi ett väggskåp som verkligen är två skåp. De monteras omedelbart på väggen, flakad i fogen och därefter målade på plats. Eftersom du var så många som ville jämföra större bilder från vår lägenhet, kommer jag att visa det. Roligt att du är nyfiken på det! Fotografen sofia byström (som jag upptäckte medan hon bytte till att öva.

Se även : Flott Billiga Prisvärda Kök Vårt Nya Kök – Före- Och Efterbilderna!

Nyligen blev vår inhemska på den lysande inspirerande webbsidans layout svamp. Självklart, med mina snapshots och deras ord. Jag koncept vi kanske vill tvinga den här lilla hemturen här på söt liv, för personer som inte vet så mycket om hur vi lever. Här är några av vårt hem. Med några länkar här och där. Förundrar du något större, fråga dig!. Jag bor i stockholm med min pojke david och vår son chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om alla ovanstående, förutom min vom, för antika, inspirerande miljöer, recept och resor till främsta städer. Konstant oj, meningen "en dagens hemsida online kallad vågorna vi gör och bland annat bloggarna rania maria och maria emb står bakom" kanske lite bedrägligt? Det är inte vi som började / kör portalen (tyvärr) utan det är en galen kvinna som heter helena johnzon dahl!.

Jag heter linda och jobbar som frilans stylist i inredning och måltider. Jag driver dessutom webbshoppen och butikens antika tillverkningsanläggning kollektivt med min vän louise lemming och är en av författarna till den antika födelsedagsfest e-boken - exceptionella tips för goda festivaler (norstedts 2013). På kylskåpet har vi installerat en granit griffel klistermärke. Förstår inte om det ändå finns det men det är en bra affär. Vi använder vår som en att göra-lista.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: