Köket Restaurang Stockholm

Big Banner

Favorit Köket Restaurang Stockholm IMG_1350.Jpg

Favorit Köket Restaurang Stockholm IMG_1350.Jpg

Favorit Köket Restaurang Stockholm IMG_1350.Jpg - En i alla stockholms moderna klassiker är rolfs köokay. Lunch, jag har ätit några gånger nu, och har varit glad eller mycket glad varje gång. Soppa och bröd är skyddad inom priset (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång ändrats till utmärkt men andra gången har vi beklagligt disenchanted och följaktligen betyget en tredje i motsats till en 4. Tre människor inom arbetsgivaren som alla åt entrecote, alla (självklart !) Upprörd. Rolfs beaktas för att vara en av usa: s tillfredsställande köttätande ställen, och jag önskar att jag får en bättre njutning nästa gång. Trevligt rum och kropp av arbetare. Den minimalistiska platsen med sina jordartade toner och stolar kombinerar dagens möjligheter och odödlig skönhet. Observera kockarna att arbeta genom det öppna köket. Menyn har konventionella rätter med betoning på kött; naturligtvis vegetariska alternativ är också en del av erbjudandet.

Se även : Lokal Tätskikt I Kök Våtrumsduk / Tätskikt På Övriga Golvet. Mer På Www.Kakelplattan.Se

En bland stockholms nuvarande klassiker är rolfs okayöokay. Lunch, jag har ätit några gånger nu, och var glad eller mycket nöjd varje gång. Soppa och bröd är täckt inom priset (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång förvandlas till sant men den andra gången vi vi ... Visa hela ». En konventionell till huvudet här. Ganska trångt och nära bland borden, men det har sin charm. Måltiderna är stora och deras biffar med kakor och potatispuré bör provas om du gillar något fruktigt.

Med sin otroliga filosofi och robusta svenska måltider är rolfs okayöok en klassisk grupp. Catering till en massiv målmarknad på grund av att 80-talet, rolfs okayöoks nisch, är lika med dessa dagar med viljestyrka till utmärkt produktion och element.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: