60-Tals Kök Säljes

Big Banner

Felfri 60-Tals Kök Säljes Nu Ska Vi Bygga Om Och Vårt Kära 50-Tals Kök Ska Bytas Ut. Säljer

Felfri 60-Tals Kök Säljes Nu Ska Vi Bygga Om Och Vårt Kära 50-Tals Kök Ska Bytas Ut. Säljer

Felfri 60-tals kök säljes - "50-talet blev en arbetskaka och användes på ett visst sätt än vad vi gör idag. Måltiderna skapades från grunden för kvinnan i huset och sedan satt du definitivt inuti matrummet och åt. Nuförtiden förbereder vi middag i ett speciellt, mindre komplicerat sätt och vi spenderar tid i vårt kök. Men i själva verket ser vi idag en trend där större människor passerar bakre delen till att ha ett kök som kan stängas eftersom ljud och matos kan kräva inuti avkopplingen av hemmet, säger ulrica hansson. När du väljer apparater för ett oförstämt kök, är det lite krångel. På 50-talet har det funnits en massiv kylskåp och löst status vit eld med fönsterlösa ugnsluckor. Det fanns ingen fläkt, mikrovågsugn eller diskmaskin - bekvämligheter ingen önskar att vara utan dessa dagar. Olika traditionella svenska 50-tal: snap handtag eller långa grepp - i teak eller målade i samma färg som dörren. Raden med glasbyten för kryddor under köksskåp. Ett utökat rostfritt stål sjunker var vanligt.

Se även : Lokal Kök Vita Skåp Before And After: A Crowded Kitchen Gets A Classic Redesign | Kök

- svenska delikatesser uppskattad uppriktigt ansåg ganska identiska inom 30-talet, fyrtio och 50-talet. Normalt hade de varit lätta luckor, och det blir inte ovanligt med sluttande överkroppar med skjutdörrar, förklarar ulrica. Kök inom 50-talet kan utse sig i många olika metoder - och det högsta kritiska tipset för personer som vill återskapa eller uppmuntra modet är att undersöka och välja ut ämnet försiktigt. ?verväga vad inom 50-talet du letar efter, eftersom den omoderna stilen kan tolkas så annorlunda. Många kryddar sitt kök med 50-tals erfarenhet inom info och i köksutrustning. Du är då ofta medveten om yankees "diner" stil. Skrymmande former, crimson svartvitt färg eller pasteller och kräm med krom. "Diner" -stilen matchas ofta med svartvitt golv och öppna hyllor.

- då beror det på huruvida det finns 50-talet i stan eller inom landet. Inom landet, blev det extra pastell med träslag och spis, i staden några extra toppmoderna med naturliga ämnen, keramiska plattor och teak, förklarar exempelvis ulrica.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: