Hål I Vägg Mellan Kök Och Vardagsrum

Big Banner

Felfri Hål I Vägg Mellan Kök Och Vardagsrum Belysningsbloggen – Hide-A-Lite | En Blogg Med Fokus På LED

Felfri Hål I Vägg Mellan Kök Och Vardagsrum Belysningsbloggen – Hide-A-Lite | En Blogg Med Fokus På LED

Belysningsbloggen – Hide-a-lite | En blogg med fokus på LED - Golvet är att föredra och woody okaylaminate som vi inte kommer att ha varit helt nöjda med eftersom det är långt ganska rosa och rörigt. Men det har varit bäst variationen som populärt laminat att välja ut om du inte vill placera ett ordentligt trägolv och vi var tvungna att välja det på grund av sina pengar. Som det är ganska rent, verkar varje liten vattenplats . Vi kom överens om att vi skulle ersätta en ny mark, men att vi kanske ändrar det själva. Urvalet ändras till rätt för att få och medan vi bestämde vilket golv vi ville ha, kom leveransen också hit snabbt. Vi har valt en mark som kallas fashionabel ek, som ändras i grått och brunt. Det är långt monolitiskt och har större struktur i yta och mönster. På samma sätt är det långt bättre golv eftersom det är långt tjockare och mjukare.

Se även : Trevlig Bygga Kök Kostnad VillanMITTibyn: KÖK!

I sina platser bröt golvet dessutom och minskade golvet. Ledningarna har nu inte varit så rena efter att de varit här men vi hade märkt alla märken och ojämnheter. Ganska komisk medan 4 vuxna killar ligger, kryper på och hoppar runt på golvet ???. Skiva inuti väggen i köket. Det har varit lätt att göra bort med listorna. Jag brukade vara rädd att det kunde finnas extramärken, men vi kan behöva måla alla listor och dörrstolpar på grund av att nya hål vill göras. Den gamla marken med uppteckningen upochner-hanterar runt hörnet, vid korsningen mellan köket och bostadsrummet. Den extraordinära delen är att lederna är helt specifika. Stänket på korridoren är träffat och gjort trevligare än i köket där det bara är skräp ... Det är inte längre ett hål eller så men det verkar bara distinkt.

På lördagen tidigare än den primära introduktionen vi målade inom bostadsrummet. I veckan i förväg hade vi avslutat arbetsrummet (det "lilla" rummet nere i sin egen tjänst) och det var ett mycket bra weekenduppdrag. Bostadsrummet blir stressigare på grund av det faktum att det har varit mycket att vara klar med på kortare tid, men vi är mycket nöjda med resultatet. En månad har vi vår mark kontrolleras via hjältevadshus och lite senare på kvällen från golvhandlaren alloc och en opartisk karaktär. Vi har redan haft en utbyte ombord tidigare än lederna började resa.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: