Vaxat Golv Kök

Big Banner

Felfri Vaxat Golv Kök Vi På Nr 23B: Lutat Och "Vaxat" Trägolv

Felfri Vaxat Golv Kök Vi På Nr 23B: Lutat Och

Vi på Nr 23B: Lutat och "vaxat" trägolv - Jag förstår att du kommer att se några tidigare och efter pix, från hela bevarande av den del av huset som har haft mest tid, köket och matsalen med en ny vägg, ny golv och ett nytt kök !. Idag är det i ny tillverkning inte större att försöka hålla samma slags golv och likabehandling / färg för enhetlighet. Men på grund av det faktum att vi har en äldre bostad med tydliga hinder mellan rummen, kände det sig helt adekvat att skilja sig åt en bit.

Se även : Fantastisk Noblessa Kök Kontakt Newest Noblessa Cuisine Suggestions - Jobzz4U.Us : Jobzz4U.Us

Där det arbetade har vi behållit nuvarande våningen. Köket och matsalen placerade en nuvarande timmer mark som vi valde att behålla. Vissa ojämnheter och färgjusteringar har varit så rena. Men några brister är enklaste charmiga i en äldre bostad. Vi har valt att färga golvet för att få en hållbar och torkbar yta. På övervåningen finns det bästa ett färdigt golv (det är också det enklaste det här är verkligen övervåningen). Det är ett mörkt bambu golv. Bambu har ett unikt mönster och är ett helt hårt material. Den mörka nyansen kommer att förstöra väl mot väggarna och taken i ett försök att växa för att vara livfullt .

Inuti sängrummet och uppehållsrummet tog vi bort de golvämnen som hittades och fann trevliga, fängslande golvbrädor. Dessa vi har valt att hantera med vit vax från osmo (finns på marknaden på olika saker växjöfärg och tapeter) det ger ett slitstarkt och rent och enkelt golv som jag är mycket glad över. På jämn tid bevaras planen av planken och skogsplanterad. Inom badrummet valde vi att mönstra vokalen i två grå solskuggor. Vi har tagit den klassiska rutiga marken men ersätter plattan som vanligtvis blir svart till en grå för att få lite mjukare påverkan. Mönstret fungerar ordentligt på grund av att utrymmet är ganska litet. På en större yta skulle det ha tagit för mycket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: