Kök I Lekstuga

Big Banner

Flott Kök I Lekstuga Inrett Kök I Lekstugan – Check! | Bland Damm & Dekor

Flott Kök I Lekstuga Inrett Kök I Lekstugan – Check! | Bland Damm & Dekor

Kök i lekstuga - Jag åkte till mina favorerade körfält i staden och de tog den här gången! Intäkter, erikshjälpen och prio 1. Motiverna i konstverket har jag tagit från en bruten vintagebarns e-bok. ?ndå finns det mycket piff kvar att göra inom lekhuset men det här kände sig som en utmärkt start. Nu är jag redo för p.C. Min resväska att gå med min familjemedlem på en liten bilresa direkt till våra kompisar i ulricehamn under helgen. Baumbergers nya villa blev färdig sommartid 2007. 4 år senare bestämde de sig för att utföra en annan stor bygguppgift. Deras två söner kan ha sitt eget lekhus. Kollektivt med barnets farfar, vem är en träarbetare, byggde familjen cirkeln stugan. I slutändan nog, det är en miniatyr av huset.

Se även : Tillfällig Bokhylla Engelsk Stil Bokhylla I Engelsk Stil | Ekskogens Snickeri - Platsbyggd Bokhylla

"vi tänker mycket om hur vi skulle konstruera vårt lekhus. Då kom jag hit till tanken att det kan tyckas som vårt hus, fångat med en balkong på övervåningen, säger jenny. - han gillar att återställa, smeka och lura. Rätt nu tänker han på hans skapande utmaning, distansdraken han presenterar för sin farfar. Han tror också att vi kommer att bygga om vårt hus och brukar ha olika idéer. Så det kan kanske vara en liten arkitekt i augusti också, skrattar jenny.

På nedervåningen består lekstugan av 3 öppna utrymmen, i vilka man är ett kök med ett mellanrum. Här spelar ungdomarna ofta att äta och spara. Mittpartiet har en sittbänk, där vuxna serveras regelbundet via låtsas måltider (och så ofta korrigera!). I den tredje delen finns det inga områdebyggda armaturer, men här tillhandahåller barnen i takt med vad som passar videospel. Lekhuset kan vara mycket solidt och byggt som ett litet hus som överensstämmer med alla regler. Ett antal tyg är det enda som överförs från bostadskonstruktionen. Som en instans, de enkelsidiga plattorna, några paneler, några kakel, okayflooring och foder för hemfönster och dörrar.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: