Lägenhet Två Rum Och Kök

Big Banner

Flott Lägenhet Två Rum Och Kök Lägenheter | Boilemland

Flott Lägenhet Två Rum Och Kök Lägenheter | Boilemland

Lägenhet två rum och kök - 1 rums lägenhet med loft. En massiv liten hyra. Loftet har en stor madrass eller en liten madrass och ett bord. Separat kök och gott om garageutrymme. Hyran har egen utlagd uteplats. Vi har 6 av denna villa. Tillgänglig i fab dairies och fab meristorp. Hyra från 465, - eur / månad.

Se även : Lokal Matta För Köket MARIAS VITA BO: Nytt Till Köket

Våra lägenheter har praktiska stengolv och lera golv som kan vara rena och smidiga att promenera på. Badrummen är helkaklade. Om du inte behöver din personliga tvättutrustning finns det ett rymligt tvättstuga med rätt torkningsanläggningar. Köket är elegant inrett och rymligt. I närheten finns också en bastu för det varma badet. Alla bostäder har en fordonspark och ett kallt förråd. Större parkering är tillgänglig för större hushåll.

Inom mitten av majornas landshövdingehusidyll, kan det vara ett modernt, lättskötts-funky hus med tidstypiska foldbordssalonger. Här slogs mindre lägenheter in i en snyggt planerad 4 med toaletter och ett massivt kök i rekord med bostadsrummet. Den kompletta villa har renoverats med ett snyggt och tillfredsställande resultat. Söderhandeln med balkong möter lugnt kabyssgatan och är inbäddat i grönska.

Alla våra bostäder har det snabbaste att ha bredband. Hemmen är kopplade till fibergemenskapen och i varje villa finns det nätverk med uttag i alla rum som du kan ansluta som du önskar. Du har rätt att komma in till snabb internet, iptv och voip-telefoni. Inom de nyare bostäderna kan det också finnas wi-fi-community.

Våra bostäder inkluderar en kvot med varmt vatten och el i hyran som motsvarar vanligt intag för att inspirera dig att leva miljövänligt. Kvoten varierar mellan lägenheter beroende på längd. Om du har överdriven konsumtion kan vi hjälpa dig med råd. Lägenheterna har en så kallad inrikes / bortväxlare och närvaro detektor på vissa undersökningar, och så vidare. För att hjälpa dig att hålla ner ditt intag.

2 rum och kök med loft. Ca 70 m2 (varav loft 15 m2). Realistisk lägenhet med separerat bäddsrum och massivt eget familjerum med kök och bostadsrum i en singel. Stort vilolokal med tvätt- och torkningscenter. Rymligt loft som rymmer både säng och arbetsplats eller min krog. Hyran har sin personliga stenlagda uteplats, rum för liten trädgårdsodling. Vi har nio av den här uthyrningen, av vilka fyra också har loft över köket och några har även en uteplats dessutom på framsidan. Att vara i fab dairies och fab meristorp. Hyra från 650, - eur / månad.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: