Väggfärg Till Köket

Big Banner

Glamorös Väggfärg Till Köket Skapa Ett Trendigt Kök Med Avskalade Färger På Detaljerna I

Glamorös Väggfärg Till Köket Skapa Ett Trendigt Kök Med Avskalade Färger På Detaljerna I

Skapa ett trendigt kök med avskalade färger på detaljerna i - Köket har kanske varit det vi har spenderat mest tid på. Nu är det inte så bra som det ser ut, men dessutom hur vi kan få det i plansvaret. Den ursprungliga bilden av före och efter bilden av den layout som jag delade med mig tidigare har reviderats ... Igen. Vi twisted några varv, hade en familj på resan till huset, vilket resulterade i att vi återvände till ett koncept som vi hade från början. Hur fick du det senare? Men nu är köket beställt och det går inte att gå tillbaka;). Puh, det tar i själva verket befogenheterna att renovera. Trots att vi nu inte utför det förnuftiga underhållet (tack och lov) har vi tagit jätte många val på en snabb tid, så att skyddet optimalt kommer att hålla tidtabellen.

Se även : Rustik Elon Kök Taberg Karlstad – Smedstorp Kök

Börja med att välja de färger du gillar och skapa det humör du vill ha. Det är inte längre grannen eller inredningsdesignern som kommer att uppleva ditt kök, det är du. I olika fraser vågar vara icke-offentlig, kommer det nu inte att vara fel!. Det kräver inte längre ett helt underhåll att skapa ett helt nytt kök - färgfärgen är tillräckligt långt! Bli inspirerad av de roliga tankarna och leverera ditt kök en färgstark makeover.

Vi gillar vårt presentkök, en mildgrå från ikea, veddinge enkla slitsar med lätta kromslag. Ikeas kök är absolut billigare, men måste ändå säga att jag antar att utbudet av färger på spåren har extra att önska. Vi behöver släta för att undvika dammkanter som enkelt förvärvar damm, det är tillräckligt för att hålla rent förutom :) vi älskar grå kök, men det borde inte vara för lika med vad vi har idag, varken färg eller ljusstyrka, det är säkert känner sig ledsen att köra på samma linje två gånger och ikea är begränsad. Inuti det borta fanns vi alla fast i mörkare kök, de har en beröring attityd och strider mot ett rum, men vågar vi?. Köket är hjärtans hjärta för många av oss och rummet vi väljer att spendera vår tid på. Ett slitent kök är inte så svårt att återuppta med färgning. Här hittar du tips på vägen för att lyckas med färgning.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: