Öppet Köp Kamera

Big Banner

Grymt Bra Öppet Köp Kamera Lomography Konstruktor, DIY Kamera! CoolStuff.Se

Grymt Bra Öppet Köp Kamera Lomography Konstruktor, DIY Kamera! CoolStuff.Se

Grymt bra öppet köp kamera - Fotografiet, och den apparat som gör det möjligt, har varit vår glädje på grund av att 1982. Skandinaviskt foto står för en komplett försörjning till film- och fotoälskare - oavsett kunskapens omfattning. Förutom gadget tillhandahåller vi uppfattning, know-how, skolgång och rekommendation. Alltid samma takt, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via smartphone. Diy-trenden är här för att leva! Oväntat bakar vi vårt personliga bröd, huggar våra personliga bokhyllor och bygger våra egna kameror som aldrig tidigare än. Vänta, va?! Okej, vi älskar #nofilter, men är det inte alltid svårt att bygga en digicam? Nix, med coolt diy-paket lomography constructor, du blir medlem av en fungerande digicam om ett par timmar!.

Se även : Livlig Vedum Kök Barnspärr Barnspärr (Scala)

Kör #nofilter helt med en analog digicam du byggt själv! Cool lomograpgy constructor är kameran du bygger tillsammans på mer än en timme - allt du behöver finns i behållaren!. Så hur många delar ingår en digicam? Tillräckligt många för att hålla dig upptagen i ett par timmar! Lomography konstruktor ger dig en helt ny uppfattning om analoga bilder och digitalkamerafunktioner. Med den inredda skruvmejseln, samla in diy digitalkameran bit för bit. Alla komponenter, alla optik och alla skruvar du vill konstruera en fungerande digicam är skyddade i förpackningen. Där hittar du också en massa färgstarka klistermärken för att förbättra din coola diy digitalkamera!.

Och när du är klar, sätt bara in en filmrulle i digicam och börja ta bilder. När andra beundrar snapshotarna, kan du säga att du nu inte är mest effektiv fotograferad, du har dessutom byggt digitalkameran själv! Prata ungefär #diy!. Diy mode är precis här för att stanna! , Vi bakar vårt eget bröd, carving våra egna bokhyllor och bygger våra egna kameror som inte tidigare än. Vänta, va?! Okej, vi adore #nofilter, men är det inte säkert svårt att bygga en digicam? Nix, med cool diy-paket lomography constructor, du går med i en fungerande digicam på mer än en timme!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: