Alberts Kök Och Hotell

Big Banner

Grymt Bra Alberts Kök Och Hotell Om Vårt Kök - Albert Hotell

Grymt Bra Alberts Kök Och Hotell Om Vårt Kök - Albert Hotell

Grymt Bra Alberts Kök Och Hotell Om Vårt Kök - Albert Hotell - På sommaren är trollhättan den bästa bedövningen och vi i albert behöver erbjuda dig ett unikt sommarpaket där du kan bli överväldigad som en av våra härliga dubbelrum.

Se även : Intagande Snygga Bänkskivor Till Kök Den Vita Drömgården: Tibrokök Och Kungsäterkök - Vackra Kök Till

Välkommen till alberts lodge och den vackraste närheten i staden! Vi har 27 ogift / dubbelrum och en svit i vår fyra-megastar lodge. Alla rum har egen balkong / terrass och är utrustade med carpe diem kvalitetssängar från lysekil. Av dig är här på icke-offentlig företag eller deltar i en konvention, du känner dig ordentligt sorterad.

Senses hemvist - är en metafor för albert okayök hotell & konferens, för det sätt vi betraktar mat, miljö och helhet vi bör ge. Vi behöver skapa recensioner som berör alla sinnen. Detta sentiment går som en ledning genom hela organisationen och inspirerar oss i allt vi gör. Ett slags stråle som vi ständigt försöker följa i vårt möte med våra gäster.

Vårt största rum, konferensrummet johan dahlöv ligger inom den mer moderna lodgesektionen, efter den historiska viktiga konstruktionen. Med fantastisk utsikt över havet och trollhättet kan upp till 120 personer vara närvarande i detta konferenslokal. Konferensrummet har en skjutdörr som kan dela upp rummet i sektioner. En fas kallas då "edward" och kan rymma 45 personer.

Resa till albert på helgen och upplev fantastiska måltider i en utsökt miljö. På lördag kommer du att vara tillgänglig som du vill ha i ex. I trollhättan-metropolen mitten med att köpa eller vandra vid sidan av fallowards.

Vi erbjuder mat och en leverantör, detta är av hög kvalitet. Under sommaren kan du sitta på terrassen med utsikt över älven och njuta av en god frukost. På albert är det en känsla av hem och en lugn miljö. Samtidigt är dina värdshus mycket spetsiga med högsta tröst och standard.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: