Bygga Ikea Kök Själv

Big Banner

Grymt Bra Bygga Ikea Kök Själv Köket, Vattenrör Och Felaktig Stomme Levererad Från IKEA | Villa

Grymt Bra Bygga Ikea Kök Själv Köket, Vattenrör Och Felaktig Stomme Levererad Från IKEA | Villa

Grymt Bra Bygga Ikea Kök Själv Köket, Vattenrör Och Felaktig Stomme Levererad Från IKEA | Villa - Den kroppen från ikea ja, hur fungerade det? Ja, på fredag ​​morgon, kom hit två montörer från peab och tog en studie på det. De hade sett detta förut genom att sätta i ikeas kök, så för dem blev det helt enkelt att komma igång. Nya hål hade sänkts ur ramen och bänkskivan ändrats och placerades på plats, limmade med silikon, kokt och förenat.

Se även : Magnifik Målning Av Kök Målning Av Kök – Del 2 | Hall, Interiors And Kitchens

De arbetade snabbt och fick, men det tog ett tag för dem att göra aktiviteten. Det känns lämpligt nu för oss att detta har gjorts med hjälp av ikeas egna montörer så att vi nu inte visar sig vara i ett scenario där garantin kanske inte följer.

Bänkskivan kan nu ta ett tag för att tysta silikonet, så vi kunde inte göra målningar på det åtminstone åtminstone en eftermiddag. Vi hade avsiktligt att arbeta med köket på fredagskväll och senare i helgen så det blev till en del synd men det finns praktiskt taget olika aktiviteter inom bostaden tidigare än det är dags för undersökningen.

Vi fick också handlingsreglerna. Där stänket är, finns det inget vatten i framtiden, det vill säga att placera diskbänken finns inget exakt begrepp. Ett uppenbart element kan också dyka upp, men det blir ansett vanligt att människor bara gjorde det. Och när vi har slutat köra en diskmaskin, borde vi nu inte ställa in dörren till en bit så att ångan kommer att se ut ur maskinen. Både gadgeten kan också svalna med dynan stängd eller med en helt öppen dörr. På så sätt går ångan in i rummet istället för att titta upp och under bänkskivan, vilket inte lamineras på undersidan och därigenom inte längre uppstå för att motstå mycket fuktpåverkan på lång sikt.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: