Färgsättning Torp Kök

Big Banner

Grymt Bra Färgsättning Torp Kök Konsten Att Flytta Ett Torp: Juni 2014

Grymt Bra Färgsättning Torp Kök Konsten Att Flytta Ett Torp: Juni 2014

Grymt bra färgsättning torp kök - Om en dröm och en önskan att förverkliga denna dröm också. Ungefär konstruera vård, återhämtning, återanvändning, trädgård, hårt arbete och ungefär konsten att leva livet.

Se även : Exotisk Kakelsättare Kök Stockholm 18 Sätt Att Inreda Med Kakel Och Klinker | ELLE Decoration

Just nu när jag märkte quilten av det moderna rum-inhemska flipen genom instagram-gliden kände jag "jag älskar det här". Varje stil och färgskala. Så det blev ett köp av magan och nu har jag plockat upp tre färger som jag kanske vill måla med här hemma i höst. Jag har två gamla trevliga skåp som behöver en förfriskning och en vägg som jag vill byta skugga på. Kanske kommer det att vara den här typen av tre alternativ? Frågan är, ska jag satsa på blått som lockar oerfaren, oerfaren som lockar blått eller grönt som lockar gult?.

Jag kommer aldrig fram som nyfiken på färgning och dess potential att förändra känslan i ett rum, eller hur en möbel kan känna sig som mest effektiv genom att byta nyanser. Det är därför det är så högkvalitativt roligt att drag som just nu pekar på större nyans i inredningen. Vi kommer sakta vänja oss att se mer färg och som allt fler människor vågar välja något bortsett från vitt, grått, svart eller beige. Det kan tydligt inte vara något fel med dessa nyanser, jag gillar dem väldigt skarpt. Men vissa som färg och nu när egenskaper känner till mer nyans kan vi se fram emot många inspirerande bilder på färgämnenas ämne. Ett skratt!.

Korridoren, arbetsplatsen och sängrummet. Med i veckan släpper de ut en helt ny färgsamling där de visar dig vägen till alternativ färgning inuti köket och uppmuntra att måla armaturer, snickeri och vägg inom samma skugga. Verkligen effektiv!.

Köket är hjärtans hjärta för många av oss och rummet vi väljer att spendera vår tid på. Ett slitnat kök är inte alltid så svårt att återuppta med färgning. Här kan du upptäcka riktlinjer för ett sätt att nå färg.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: