Melissa & Doug Kök

Big Banner

Grymt Bra Melissa & Doug Kök Melissa & Doug Prepare & Serve Pasta

Grymt Bra Melissa & Doug Kök Melissa & Doug Prepare & Serve Pasta

Melissa & doug kök - Håll din toddler underhöll med melissa & doug på farten water wow! Tidsfördriv kit-saga, medan du utför dina sysslor. Procenten består av en återfyllningsbar vattenpenna och fyra temanforum för fejdagshistoria. Använd pennan för att fylla i och visa de dolda nyanserna och fotonna. För att återanvända sidorna, låt dem utan tvekan torka. Ditt spädbarn kommer sannolikt att frossa i den här röstfärgsboken som finns i passet.

Se även : Grymt Bra Klickgolv På Vägg I Kök Hantverksgatan 27

Om du har lite själv (eller lite grand-ones), är du kanske väl känd med melissa & doug-serien eller leksaker. De är lekfulde legetøj gjorda av kvalitetsmaterial, som ofta kommer i träboxar, istället för typiska kartonger och plastemballage. Exempel:.

Ja, det var ganska mycket det samtal som gick igenom mitt huvud inom fem minuter för att komma överens om att delta. Alla de saker jag berättar online och mina barn - förhindra att jämföra sig med andra, gör inte längre dina egna förmågor, skjut dig själv från din komfortregion eller du kan inte på något sätt frossa i nya saker - jag brukade ha en svår tid att svälja om mig själv.

Håll din älskling underhöll med melissa & doug på farten water wow! Hobbypaket-saga, samtidigt som du utför dina sysslor. I% ingår en återfyllningsbar vattenpenna och 4 sagor med eventyrhistoria. Använd pennan för att fylla i och visa de dolda färgerna och bilderna. För att återanvända sidorna tillåter du dem att torka. Din toddler kommer nästan att njuta av denna otroliga färgbokstavs bok på korset.

överväga att erbjudas med möjlighet till målningar med ett varumärke du älskar. Det var placeringen jag var i när melissa & doug bad mig att göra bidrag till sitt playtime press-blogg för bara över år sedan. Jag är upphetsad att nämna att denna roll förändras (extra att komma) och sparka saker, jag brukade vara inbjuden till att tillfredsställa melissa & doug på toy fair i ny town.

åh skit! Nu är jag tvungen att sätta mig ute, flyga mitt bekväma, små skal av livet och träffa människor. Mennesker som säkert känner varandra och jobbat tillsammans om tid. Och i new york city, på egen hand.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: