Montera Ikea Kök Överskåp

Big Banner

Grymt Bra Montera Ikea Kök Överskåp Nytt Hus-Bloggen

Grymt Bra Montera Ikea Kök Överskåp Nytt Hus-Bloggen

Nytt Hus-bloggen - Beklagligt, det här gjorde inte längre målningar som denna sista gången efter att jag installerat ikea kök. Och på grund av detta hade jag glömt att testa vid vilken topp skenan måste komma till regionen där vi kan få vårt kylskåp. Kylarna är följaktligen placerade i skåpen (ingår ??), Och de kan vara enklaste 148 cm långa med uttag.

Se även : Favorit Blandare Kök Mattsson Pressmeddelanden - Press - FM Mattsson

Så av riktning hade jag nu inte begreppet att ta med en extra 2 × 2 tums ribba till väggen tidigare än att jag skruvade gipsskivan. Sedan stod jag och kunde placera skenan på väggen och det blev bara ett ömt gips under.

Hur förstklassig är det miles att läsa om dina initiativ i det nya huset. Jag längtar efter att det är vår tur ... Så långt jag kan förenkla drömmen!.

åh, ett handfat !! Om det är vad jag antar är det, jag kommer säkert att tänka på att köpa en ikeakök helt enkelt på grund av att de har fått den. Det borde vara så realistiskt! Det blev tidigare än, men jag har inte längre synligt det på något men helt gammalt kök. Ett skratt! Och bra blogg, btw!.

Ikea-hyllor måste nu fastna vid väggen på en skena. Det är långt utan tvekan ganska bra i idé när man får alla skåp på exakt samma topp. Om man antar det för erfarna installatörer, kommer det att handla mycket tid.

På grund av det faktum att jag nu inte behövde skruva ner gipsskivan som redan var fluffigt och målade, var det ingen annan lösning än att justera sig till höjden på parenteserna själva. Det är en pissprocess om du ifrågasätter mig, eftersom allt måste uppnå exakt rätt millimeter. Jag brukade vara så frustrerad över det fullständiga företaget efter ungefär en timme så jag glömde att ta bilder på hela vägen och hur det blev till när det blev färdigt. Handiest har detta foto medan jag mäter och blir fästena.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: