Vilken Gas Till Gaskök

Big Banner

Grymt Bra Vilken Gas Till Gaskök Vinterkök – Bästa Friluftsköket För Vinteräventyret – Outside Sweden

Grymt Bra Vilken Gas Till Gaskök Vinterkök – Bästa Friluftsköket För Vinteräventyret – Outside Sweden

Vinterkök – Bästa friluftsköket för vinteräventyret – Outside Sweden - Men vilket kök måste du p.C. I isen tillbaka? "Reflektera övervägning om vilken miljö och scenario du kan vara i, hur länge du måste vara borta, tillgång till bränsle, hur mycket utrymme du har", säger johan sollenberg på primus.

Se även : Härlig Bänkfläkt Kök Test Gahm Interior - Blogg Om Inredning, Mode, Inspiration

Mest utanför människor väljer man att använda gas för sitt friluftkök inom sommarsäsongen. Det är ett enkelt och bekvämt alternativ. Ingen pumpning eller förvärmning behövs och förbränningen är ren. Men för de som vistas i naturen på vintern är gas inte alltid så optimal. Alla som har använt en brännare i minusgrader vet att effekten sjunker väsentligt medan lådan blir kall. Detta beror på att luften är så kall att temperaturen är otillräcklig för att bevara spänningen. Och ju mindre behållaren desto allvarligare är effekten. Från tid till annan arbetar det verkligen med att värma bränsletanken i dunjackan tidigare än att börja i köket, men jag antar att det oftast tar för lång tid. Det andra tricket är att vända gasfältet upp och ner (fungerar endast på slangar uppställda kök), men det kan vara riskabelt och det kan vara enklast att rekommendera vid nödsituationer.

Oavsett vilket kök du använder, syftar till att leta eller bygga några former av snöskydd. Det är miles förnuftigt att använda en varm reflektor under köket, kombinerat med vindrutan. Mindre värmeförlust ger mycket mindre bränsleintag, vilket i sin tur avgör hur en väldigt mycket gas du vill åka med dig på resan. Det är lätt att svälta okunnigt om köksbelastningen och så vidare, men om du måste leverera mer bensin vid samma tidpunkt, kunde du inte längre lagra något i alla fall.

Ska du åka över svalbard, klamra på antarktis eller leta efter kuddar runt kebnekaise. ?ventyr i minuskyla, is och snö är en episk storlek i sig, men det ställer några extra krav på systemet. Vilket kök fungerar verkligen bra på den vinteriga väderresan?.

För en solutflykt kan det vara trevligt med en mindre bensinbrännare. ?r du flera som kanske är ute länge, och kan vilja mildra ett antal snö, vilket gör det enklare med ett solidt system som kan ta större potter.

Försök att hoppa över matlagning inuti tältet. Om du nu inte har något annat val och vill leva på resan, ventilera ordentligt. Kolmonoxidförgiftning är inte ett häftigt koncept, och det kan också finnas en fara för att du skulle kunna svika för syrabrist. En flamma som börjar puls är ett tecken på material med lågt syreinnehåll. Tält brinner lätt så håll ögonen på köket, för att torka upp tältet är en bit som kissa. I början kommer det sannolikt att vara varmt och varmt, då blir det enklast att vara blodlös och obekväma.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: