Bokhylla Utan Baksida

Big Banner

Härlig Bokhylla Utan Baksida Johanna Gilan: Juli 2014

Härlig Bokhylla Utan Baksida Johanna Gilan: Juli 2014

Bokhylla utan baksida - Idag brukade jag börja ett helt nytt företag, en byggd bokhylla för vardagsrummet, men när jag bar de laminerade träplattorna inuti garaget, sa jag igen tack och nu sitter jag här med en backshot som en ersättare. Jag har redan tagit en resa till kiropraktorn, men det tar mer än en dag tidigare än jag vågar titta på hela skivorna. Börja långsamt inse att det är dags att börja träna. Har köpt en billy lådhylla, 202x80 cm, som jag kan ha som marsvinbur. Hade koncept att ha ett separat litet "ätrum", varefter avslappningen som ett stort rum, och av riktning med en ingång bland dem. Men nu mamma mamma säger att hyllan i mitten av bokhylla inte kan elimineras, att det är där för att styra hela bokhylla som korrekt. Men om det helt enkelt ligger ner, räknas det inte längre med nummeret?.

Se även : Flott Kök Svart Blandare Hus-Kök | | Sida 2

Med sin enkla men så tidlösa och användbara layout är bokhylla billy en favorit i många hem. Har som man eller kvinna, kombinera med många forum med eller utan dörröppningar. Billy kan bara variera det sätt du behöver. Bokhylla billy är en riktig ikea-konventionell. Trots att fixturerens nummer ett användningsområde bara är böcker, är det så mycket större - om du väljer ut att placera leksaker, pix, smycken, skor eller något annat i din billy.

Hyllor ger exakta garagecenter, placering av inomhusinformation och finns inom jätte majoriteten av bostäder och rum. Inuti sovrummet har vi bokhyllan med böcker för tysta stunder. I köket eller vardagsrummet finns kokböckerna med aptitretande ansikten på vägghylsan. Inom köket sätter vi bagage, halsdukar och mössor på hyllahylsan. Tack för svaret. :) Då vet jag. Jag antar att det blir rätt med ett matrum. Jag har koncept att få fleece som bas, så det var bra att inte få höst att utvecklas någonstans. Då kan du handla lite extra ofta i den delen som korrekt.

Min pappa hävdade helt enkelt det lika. Men jag vägrade att lyssna på det på grund av att jag önskade en helt öppen bur med ut ett bräde i mitten. Vi lade ryggen på baksidan och lade en träplatta ovanpå den, ett litet perspektivjärn och grejer och det förändrades till konstant. Min bur är inte minst instabil.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: