Marmorskiva Kök Skötsel

Big Banner

Härlig Marmorskiva Kök Skötsel Experttips - Så Rengör Du Din Marmorbänkskiva

Härlig Marmorskiva Kök Skötsel Experttips - Så Rengör Du Din Marmorbänkskiva

Marmorskiva kök skötsel - När du väljer en marmorskiva, kom ihåg att marmor är en känslig trasa och korrosionsskador är inte alltid ovanliga. Var därför försiktig ungefär både hur du använder och håller skivan. Vin, vinäger, ättika och kolsyra kan orsaka extrem skada på stenen, men också normalt vatten om det inte torkas bort snabbt. En förekomst av detta kommer ofta att ses på vintagefönster, där vatten från blomkruken ger vita örhängen i stenen som inte kan avlägsnas. Med sin långvariga och hållbara egenskaper är granitkeramik ett val för att kunna ge dig den vackra ytan som du kan njuta av år efter år. Granitkeramik med sin svåra komposition är nu inte lika porös som den verkliga carrara-marmor, det innebär att plattan hålls befriad från repellent och jämn lång. Våra granitplattor mimar carrara marmor till utseende och är en mycket tillfredsställande ersättare.

Se även : Fantastisk Vitt Kök Öppen Planlösning Kök Med Matplats Och Öppen Planlösning Mot Vardagsrum. KÖKSLUCKA

Marmorplatta inne i köket eller badrummet är verkligen en fantastisk touch. Det är dock viktigt att känna igen ett sätt att hantera denna känsliga sten. Här, vid stängning, hemma. Marmor består av tätt polerad kalksten och är en porös trasa och följaktligen rörlig mot fukt och luftföroreningar. Detta kommer att vara synligt i rom, där historiska marmorbyggnader och statyer sakta förstörs och missfärgas. återstående 12 månader, kvänums nya kök cool klassiker med kalksten slog ner som en bombe inom bloggosfären, och analyserade hålmätare bokstavligen ungefär hur stilig alla trodde det var. Jag brukade vara nu inte vid den faktiska pressen, så jag har inte visat köksuppehållet, men nu när jag satt och undersökt bänkskivor för en reportage, bekräftade detta förstklassiga kök igen. Då var det en grön version som betraktade någonstans, men nu observerade jag plötsligt att det även finns en blå version - säker på att bilderna är bra?.

Och sedan köket? Ja, jag älskar luckorna - superfina. Säkert, jag gillar verkligen utseendet med en bänkskiva i spansk kalksten också i riktning. Gentleman verkade läckra. Alternativt har jag just upptäckt att åtminstone jag kommer att undvika bara kalksten i köket. Extra känslig än vit marmor, och förstås också med exceptionella versioner (så du inser inte hur din beställda bänkskiva kommer att se exakt ut) - nej tack. Kalksten gör det ännu högre i mitt sinne, trots allt. Och då älskar jag ändå växtstenar!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: