Vicco Kök & Bad Ab

Big Banner

Härlig Vicco Kök & Bad Ab /Ostermalmsgatan-30-Stralande-Ljus

Härlig Vicco Kök & Bad Ab /Ostermalmsgatan-30-Stralande-Ljus

/ostermalmsgatan-30-stralande-ljus - Badrum - mezzo. En harmonisk toalett med en stark känsla av utrymme. Precis här har de högsta vackra rummen i huset tagit mycket utrymme och uppträder som en lugn närhet med värme oerfarna toner, tidlösa naturliga ämnen och traditionella referenser. Tills det kommer den runda replikat med dekorativa led-ljus sida. Fältet med garagefack och ljus gör det smidigt att upptäcka vad du söker ut. Mezzo är designad för vedum genom jesper ståhl och fick elle-dekoration svenska designpriser 2018 inom 12-månaders klasstoalett. Toalett - region. En välmående omgivning i jordiska, nyktera färgämnen som ger dig alla sannolikheter för att uppleva lugn och förmedla ny energi. Dubbel tvättställ och väggmonterad mixer ger extra storlek - lyxigt och praktiskt samtidigt. Generöst med lagring skapar en visuell lugn och ett vilarum som utstrålar en harmonisk stabilitet. Med några element är det möjligt att göra severa kombinationer - och skapa ett privat badrum där du kan få ny styrka.

Se även : Fantastisk Divan Orientalisk Grill Och Kök Restaurang Divan | Orientalisk ☆ Grill & Kök

Toalettflöde. Dimma oerfarna och konkreta solglasögon tonade gör denna rymliga toalett kramad, samtidigt som den fungerar en modern kommersiell siden. Rena stammar, tidlösa ämnen och boende känslor är olika distinkta egenskaper. Massor av lagringsutrymme, dessutom i den 3 meter långa sitsen. Oavsett vad som glider, en sekvens för dig som kostar välskött tänkande och personlig layout. Glide är designad för vedum via jesper ståhl. Kök - liv. Här har vi skapat ett socialt kök med locket liv i brunbetad ek och glasskåp med gråfärgat glas. Det passar dig som behöver ett sofistikerat kök med jämn och behaglig levnadsförmåga kombinerad med mottagarytor, både för matlagning och umgås med en familj och familjemedlem. Detaljer som förpackningsbehållare med led-belysning och läderinformationsläder ger en exklusiv och stabil upplevelse.

Tvättrum - alice. Nu kompletterar vi våra tvättstugor med den konventionella luckan alice. Här har vi använt den för att skapa en omgivning med ett traditionellt uttryck och förstärkt konsistensen med info som träkonsoler och eleganta handtag. Rummet kompletteras med praktiska svar som inkluderar ett handfat, tvättskåp och integrerad tvättkorg för att göra det enklare att hantera tvätten.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: