Nytt Kök Med Montering

Big Banner

Harmonisk Nytt Kök Med Montering Referensobjekt | M Bygg & Bad Göteborg

Harmonisk Nytt Kök Med Montering Referensobjekt | M Bygg & Bad Göteborg

Harmonisk nytt kök med montering - Men det har varit några slutliga minutjusteringar i planeringen! När rörmokaren blir över och stänger vattnet, bekräftade jag honom hur jag brukade byta ut köket. Han pratade om att det inte skulle vara möjligt att placera diskmaskinen på platsen jag hade avsiktligt och ikea-ritningen blev avsiktlig. Motivet är att min dränering går direkt i marken och där ville jag diskmaskinen möta. Lösningen är att flytta diskmaskinen till den långa ordningen och bygga kåpan i den motsatta kursen. Avloppet leds sedan från sinken genom skåpet på baksidan till avloppet.

Se även : Minimalist Kök Marmor Vitt Kakel Pegaus Marmor, Klinker, 30X60 Cm, Vit

Bänkskivan skulle nu ta ett tag för att tysta silikonet, så vi kunde inte arbeta på det i minst en dag som ett minimum. Vi hade avsiktligt att arbeta med köket på fredagskväll och senare i helgen så det var en bit av synd men det finns i verkligheten andra aktiviteter inne i huset tidigare än det är dags för undersökningen.

Nu är det helt nya köket monterat i närheten! Min snickare johan har nu byggt upp hela det nya köket. Jag är medveten om att det inte är så stort kök, men det är ändå väldigt inspirerat att det enklaste tog tre till fyra timmar att sätta i regionen. Varefter han skruvade ihop ett par skåp som jag nu inte hade slutfört.

Den kroppen från ikea visst, hur gjorde det målningar? Snyggt, på fredag ​​morgon kom det montörer från peab och tog en studie det. De hade synligt detta tidigare än med hjälp av att installera ikeas kök, så för dem blev det bara att påbörjas. Nya hål sänktes ur kroppen och bänkskivan förvandlades till det installerade området, limmade med silikon, kokt och förenat.

De arbetade snabbt och fick, men det tog ett tag för dem att göra aktiviteten. Det känns bra nu för oss att detta har utförts via ikeas egna montörer så att vi nu inte blir i ett scenario där garantin kanske inte följer.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: