Mässingshandtag Till Kök

Big Banner

Idealisk Mässingshandtag Till Kök Mässingshandtag

Idealisk Mässingshandtag Till Kök Mässingshandtag

Mässingshandtag - Alla andra nyheter är den lösa compact - en grundare av tvättstället i bredd 615 mm. Bakgrunden är att vedums kunder har begärt en variant anpassad för lite mindre toalett. En kök ö kan vara många på varje livskraftigt sätt. Det kan ersätta den vanliga matsalplatsen i köket och vara en naturlig samlingspunkt för egen familj och kompisar. Det kan också vara en extra målning och underhållning region - eller kompletteras med en häll och en låda låda. I snabb - ingen kök ö vill vara den andra kroppen.

Se även : Idealisk Väggskiva Kök Byggmax Kitchen Board - Fibo - Vattentäta Väggsystem

- det är en lösning för alla och andra som vill ha en hel del garage. Skåpet sväller var och en stor och liten. Det replikerade skåpet är perfekt för normal användning. Och inuti lådan finns realistiska brickor som gör det rent för att hålla upp med alla små saker ", säger niklas efraimsson. Toaletten har dessutom en man eller kvinna med nite led-belysningen, som inte längre bara ska ha i krom utan dessutom mässing och vitt. Badrumsserien mezzo, konstruerad för vedum med hjälp av jesper ståhl, har fått elle-prydnaden svenska designpriset som toalettens toalett. "Det viktiga för vår uppfyllelse är att vi tar ut påverkan efter vilket gör något helt och hållet skönt," säger vedums marknadschef marianne färlin.

"hela kollektionens koncept är att besluta om material, dimensioner och uttryck måste vara smidiga, så att människor kan skapa ett eget badrum i en stil som de gillar", säger niklas efraimsson. Oavsett vem du är, det kan vanligtvis vara en lös som passar dig. Allt i linje med konceptet att du kan skapa flera enstaka stilar med en och samma samling. Nu indikerar vedum ett enkelt badrum i vitt, kryddat med personlig information och mixer, bottenventil och handtag i avancerad mässing.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: