Rekommenderade Mått Kök

Big Banner

Idealisk Rekommenderade Mått Kök Mått Och Riktlinjer Vid Möblering – Stocklounge – Thatsup

Idealisk Rekommenderade Mått Kök Mått Och Riktlinjer Vid Möblering – Stocklounge – Thatsup

Idealisk Rekommenderade Mått Kök Mått Och Riktlinjer Vid Möblering – Stocklounge – Thatsup - Skrivbordet borde ha en skiva som mäter 75x120-150cm. Springer topp cirka 75cm, knappt lägre för datormålningar. Det kan vara en idé att ha samma bredd på arbetsgolvet som på matbordet om du behöver använda den som ett extra skrivbord vid större evenemang. Målstolen har idealiskt en sittgrupp på 40x50cm, med sittthöjd fyrtio en 45cm.

Se även : Fantastiska Snygga Tavlor I Kök Inspiration

Det är lätt att anta att inredningen är mest effektiv ungefär känsla och smak, men det finns några "föreskrifter" om ämnet för inredning som kan vara bra att överväga. Jag kan genomgå några mätningar under det jag utnyttjar medan man planerar en aktivitet med en helt ny villa.

Samtidigt som man skapar inredningsplaner är det viktigt att de rena ytorna, ytorna, är på ett mycket bra sätt så att vi kan cirkulera ordentligt utan att avbryta eller överföra armaturer för att nå.

En ogift madrass har en längd av 90x200-210cm. Dubbelsängen är 160x200-210cm eller 180x200-210cm. En enda madrass behöver ständigt placeras med en lång sida mot en vägg. Om du placerar det fritt inuti rummet med mest effektiva en snabb aspekt som vetter mot väggen, visas madrassen väldigt liten och det blir en känsla av brist på förtroende för den enda i den. Om du har en dubbelsäng ut ur en vägg med fastlåsta långa sidor, borde den vara minst 60-70cm borta från väggarna från långsidorna, helst mer.

Börja med att mäta ditt rum och dra det i skala 1:50 på ett rutigt papper. Som exempel kan du använda dessa bilder på "föredragna storlekar" fixturer. Rita, skära och flytta runt tills du upplever nöjda. Skugga dina armaturer för att få en högre uppfattning om armaturvolymen.

Mellan stolsits och bordtopp, max ska vara 30cm för att fungera optimalt. Vilket antal hanterar en skrivbordsställe? Kom ihåg 60x35cm i linje med man eller kvinna för att passa en tallrik, bestick och glas. Ett fyrkantigt skrivbord för 4 personer måste vara mellan 70-90x120-150cm. Ett rundbord för 4 personer borde vara 110 cm i diameter. Ett sfäriskt skrivbord för 8 personer borde vara 150 cm i diameter. En matstol måste ha en sittgrupp på 40x50cm och en sitshöjd på 41-45cm. Tänk på att det måste vara minst 80 cm från skrivbordet till väggen när du placerar ett matbord.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: