Malins Kök Södertälje

Big Banner

Imponerande Malins Kök Södertälje Kika In I Vår Bloggare Malin Perssons Magnifika Hem! | ELLE Decoration

Imponerande Malins Kök Södertälje Kika In I Vår Bloggare Malin Perssons Magnifika Hem! | ELLE Decoration

Imponerande malins kök södertälje - Gjutning av väggen ändras till något som kom hit efter att de började titta på köket. "Vi pratade om det medan du har varit i affären och det har blivit extra naturlig när jag kom hit här", säger rickard, som har ritat köket.

Se även : Älsklig Vackra Gråa Kök Inreda Källarutrymme Till Sovrum Och Walkincloset Och Så Ett

Vi omger rönninge station och förhindrar några kilometer senare. Den sista gatan till huset lutar något uppåt. Området består av semi-likgiltiga hus byggda på en kuperad terräng. Kenneth och malin bor i ett sutterhus där köket ligger på motsatt håll. De flyttade där medan den var nybyggd 2003.

Puustelli gick in där från början när de började titta på köket. Kenneth rapporterar att hans föräldrar som bor i nyköping har en puustelliköok på grund av faktum många år igen.

Från hallen leder en trappa uppåt som har ett öppet plansvar, där både köket och vardagsrummet är inrymda och ett litet rörelsehörn. Köket ligger inom samma område som tidigare, men då blir rummet avbrutet med en vägg. Nuförtiden flyttades kylskåp och frysar till en annan vägg som gjorde det möjligt för en mer öppen planlösning. "Det här på övervåningen ändras helt," sade malin.

Den primära tiden kenneth och malin har varit i butiken i södertälje. Sedan fastnade de i ett mörkt kök med keramiska bänkskivor. Den likformiga duken ändras till omfattande användning som en stänkskål.

Bostadsområdet är smakfullt inredda. Det är långt högt i tak med stora fönster som går igenom bostadshuset igen, som handlar om det skogbevuxna området. Från köket kunde man se allt grönt genom fönstren och öppenheten gör den milda inmatningen hela rummet.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: