Renovera Kök Göteborg

Big Banner

Imponerande Renovera Kök Göteborg Inredningskonsultation Renovering Kök - Studio In – Inredare I

Imponerande Renovera Kök Göteborg Inredningskonsultation Renovering Kök - Studio In – Inredare I

Renovera kök göteborg - För att rensa omklädningsrummet skapade vi ett sovloft med en trasa under. Alla väggar hade målats grått för att betona de äldre detaljerna i lägenheten och den vitmålade plankmarken. Vi valde att göra köket helt vitt för att definiera det golvet och vara en dagens jämförelse med plankytan. Toaletten var tydligt ett företag på grund av den lilla ytan och massor av vinklar. Från början har det inte skett någon ordentlig dusch i vila rummet, men bara en så kallad "stockholm bad", där du duschar över wc-stolen. Men med en mängd planerings- och millimeter precision lyckades vi kalla alla funktionerna och en riktigt härlig dusch med fällbara glas duschväggar. I denna utmaning arbetade mh interiör och mhs hemtjänst noga kollektivt, och vi och konsumenten är mycket nöjda med resultatet!.

Se även : Rustik Stänkskydd Kök 3 Mm Inspiration | Landskrona Rostfria AB

Oavsett om du ska utföra underhåll, bygga eller söka kvalificerad elektriker eller vvs-företag, är vi säkra på att vi hjälper dig. Kontakta oss och vi meddelar dig extra om våra tjänster.

Beskyddaren kontaktade oss för hjälp vid renovering av deras nyinköpta 1-stjärniga hyra i kritisk göteborg. Han ville hjälpa till med hela materialpreferensen för kök, badrum och inredning i standard. Han önskade dessutom oss att utforma ett omklädningsrum på grund av att han hade massor av kläder. Vi observerade att han ville ha ett nuvarande mode som skulle röra sig i ett svartvitt färgschema. Känslan i inredningen skulle vara lite brant pris, men samtidigt hade vi en exceptionellt snäva finanser och tänkte på allt som kunde uppnås i underhållet.

Våra snickare, hantverkare och elektriker är aktiva hela stockholm och har många år njut av att renovera varje hus och lägenheter. Vi utför renoveringar och renoveringar i lägenheter och hus, från golvslipning och markering till överlägsen transformering och målning. Våra snickare i stockholm är försiktiga, punktliga och har stor förståelse vid underhåll.

Som jag hänvisade till i det senaste inlägget har ett antal dagar bestått av köksplanering av vårt ritning nära kök. I början av nästa år kan vi få nycklarna till huset och det finns mycket att göra. Inklusive köket. Huset är byggt 1972. Eller det som byggdes omvandlades till ett litet sommarhus som sedan dess har expanderats i olika cirklar på 90-talet och 00-talen. Verkligen loopy på grund av att jag inte längre verkligen gillar hus byggda efter 1940, med några undantag förstås. Men vi föll för layouten, närheten, tomten och inte minst kapaciteten.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: