Restaurang Kök Umeå

Big Banner

Imponerande Restaurang Kök Umeå Buffélunch – Kummin Restaurang & Catering I Umeå

Imponerande Restaurang Kök Umeå Buffélunch – Kummin Restaurang & Catering I Umeå

Imponerande Restaurang Kök Umeå Buffélunch – Kummin Restaurang & Catering I Umeå - Vår beställningsrestaurang äpplet har varit ett gömställe men har ständigt gillat genom att använda våra gäster som lämnade oss glada och nöjda. Några var här på konferens lunch, andra på live-uppträdandet och en tredjedel vid en företags födelsedagsfest. Vi är väldigt flexibla och kan därför rymma nästan alla behov. Det är det som gör oss unika. . Genom åren har vi organiserat stora middagsfester, inklusive studentbalen inom de senaste åren med 1100 personer. Ett urval av middagar vid sidomöten utöver företagsfester, kick-off middagar och krogshower. Buffén innehåller 3 rätter, varav den ena är vegetarisk, salladsbuffé, nybakat surdegbröd, kolsyrade / ändå vatten, eko / ärligt utbyte kaffe / te och bakverk. Alla måltider och allt bröd är kokta / bakade från början. Buffettuncher mån-fre 10.30-tretton.30 buffén består av tre rätter, en i varje vegetarisk salladbuffé, nybakat bröd, mjuka drycker, eko / rätt espresso / te och bakverk. All mat och allt bröd är kokta / bakade från grunden.

Se även : Imponerande Bygga Ditt Kök Köksrenovering | Bjelkenforsbyggab.Se

Med samma fantastiska upplevelse som gemenskapens pub, den inbjudande atmosfären på kontinenten och vägljuset på streetfood, bjuder vi dig till spontanitet från att etablera till stängning. Inget exakt start eller en förutbestämd avslutning. Helt enkelt riktigt bra mat, dryck och söt miljö. Gotthards krog är en hyllning och en kärlek till regionen och dess historia - betraktad som en av umeås mest framträdande och dynamiska ställen på något stadium på länge. Umeås metropols centrum med sitt hotell och sjöfolksboende inbjöds under det förflutna 1900-talets spännande möten mellan födelsedagsfestkläder, saltsprinklar över hela världen och lokalt. Helt enkelt som sympatisk och kärnvapen vill vi bevara den nerv och själ som platsen bär på, även som att föra framåt för en hållbar framtid - i baren, i den kontinentala innekorridoren och inuti matrummet.

En touch större vacker. Knappt svängande. Med torget på gotthards har vi tagit uppdraget att samla det bästa av två världar - en ätaplatsupplevelse med spontan interkulturell tradition och kompromisslös exceptionell. En typ av uppror en los angeles carte. En smakupplevelse som liknar samma gamla med en förgrening av våra mest speciella viner och sprit sammanställs huvudsakligen baserat på begäran vid varje enskild händelse. The revel in inkluderar sin egen värd och ackompanjemang med apertif & appertizers i konsult næzéns bibliotek, intill giisa.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: