Spottar Kök Placering

Big Banner

Imponerande Spottar Kök Placering Belysningsbloggen – Hide-A-Lite | En Blogg Med Fokus På LED

Imponerande Spottar Kök Placering Belysningsbloggen – Hide-A-Lite | En Blogg Med Fokus På LED

Imponerande spottar kök placering - Vi går upp och ner i sovrummet. Här kan du se var och en implicera infälld i väggen, strålande eye g2-fält ii i sovrummet-toalett, ledstrip rx ip20 inrättad i profil-u högt i sängrumsfönstret och lyxmusik mini 36 ° vid skenan i sängen rum tak. Alla med en skugga temperatur på 3000k eftersom familjen cirkel föredrog. Vi gör ett extra slag mot våra korta och rena användnings publikationer för inomhus och utomhus lampor, där vi anger riktlinjer och tankar om hur man lättar de mest ovanliga miljöerna.

Se även : Utestående Stort Skåp Kök Gammalt Rött Vitrin

Söker ner stegen och ser någon annan plats ser vi jonahs äggvuxna matbord som mötesområde bland köket och vardagsrummet. Här monterar den intensiva eye g2-behållaren ii-lampan upp rampen bredvid intervallet till höger inom bilden. Samma belysning är i köket till vänster som arbetsbelysningsarmaturer. Igen, kärna 15 ° inuti windowsmy. Underbara vattnet perspektiv!. Briljant eye g2-behållare ii insvept i kök och bostadsrum med blank eye g2-behållare ii. Bottenbelysningen inuti köket innehåller även ledstrip rx ip20 i profil thin och skapar en flippant kraftfull ljuslinje.

Livlig eye g2-behållare ii helt under trappan, mitten av 15 ° i fönstertriglaren och led-remsa rx ip20 i profil-u för mycket som en ornamental sovande effekt vid sidan av golvet. Kanske ett öde att analysera nook?. Vi går in i ytterdörren. Utvändigt, spot it multi 7 tänds ekot och ökar känslan av säkerhet, även som att utveckla en trevlig ljuspåverkan i lövverket. Centrum 15 ° inom ramen för dörren ovanför dörren skapar "mjukhet" och fungerar som accentljus.

Det har varit en spännande 12 månader och nu är det dags att visa dig ett stoppresultat för att få ett helt foto av alla inomhusinstallationer som du har uppnått i villa ekhöjden. Dangle i rum för rum och inspireras med hjälp av smarta svar med energibesparande belysningsarmaturer från oss på hide-a-lite!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: