Belysning Kök 2017

Big Banner

Intagande Belysning Kök 2017 Tango - Marknadsföring, Design & Inredning

Intagande Belysning Kök 2017 Tango - Marknadsföring, Design & Inredning

Tango - Marknadsföring, design & inredning - Dessutom önskar förslaget ett extra skott och då är vår idé galleri den rätta enheten. Där bestämde vi bland annat dessa fem fina kök i fem helt olika stilar, alla fyllda med koncept!.

Se även : Idealisk Blått Kök Färgkod Mitt Kök – Interiorstories

Inse inte längre om du undersöker att vi renoverar köket i februari? Här kan du se hur vi började riva en bit i vårt nuvarande kök. Måste säga att det blev utmärkt att vi har tittat på kökskonserveringen när vi flyttade 2012. Vi uppdaterade köket litegrann men gjorde inga viktiga förändringar.

Internt men ändå utomhus! Ett strålande kök med grönska precis utanför. Det kan vara ett elegant ljus utlöst över hela arbetsbänken med de längsgående hushållsfönstren. Puttbetong vid skiljeväggarna möter det ljusgrå kakelgolvet. Skrivbordet och stolarna är utformade med hjälp av arkitekten alessandro federici.

Det lilla köket med professionell känsla. Kaklade väggar alla vägg och korgar från ikea. Marmorplattan är fullgjuten på den här utseendet och möter även det mörka grått kakelgolvet. Vi gillar precis den stora ändå livsstilen med skärande forum i olika storlekar och mönster tillsammans med den högkryddade gröna. På auktioner och loppbilar hittar du vintageskalor.

1960-talet villa har en sjuttiofem rektangulär meter kök och matsal. Det är som att vara där en touch bit där! Därför finns det massor av utrymme för gäster att laga ihop. Sluka från kvicksilver. Bänklera på nästan 10 meter inklusive spis och ho gör det inte alls trångt. Köksstammarna kommer från ikea och man har gjort speciellt beställda fronter i stabil ek. De som nu inte lagar mat kan sitta ner på dagens säng med en kruka vin. Tegelbord från marrakech layout i malmö. Kelimmattan erbjöd nina i ikea till sin första lägenhet. Den stora mattan erbjuds på lauritz.

En riktigt lyxig och elegant u. S. A.-Mode kök, vi är många som drömmer ungefär. Kvalitet element med tyg skåp koppar som knackar ner en chunk dock anpassa med varandra. Dessutom vara medveten om det skratta elementet med stänkskyddet som har marmorbitar gjorda i fishbowl-stilar. Proffsspis, ilve. Matbordet är danska 60-talet och stolen detta ses är modell 78 från møller. Persisk matta under bordet är bra för tårna och ger en givande upplevelse till hela köket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: