Grill Och Kök

Big Banner

Intagande Grill Och Kök Elektriska Kök Kompakt Grill Och Smörgås Press — Stock Vektor

Intagande Grill Och Kök Elektriska Kök Kompakt Grill Och Smörgås Press — Stock Vektor

Grill och kök - En i alla stockholms nuvarande klassiker är rolfs köok. Lunch, jag har ätit några gånger nu och hade varit nöjd eller mycket glad varje gång. Soppa och bröd skyddas inuti priset (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång blir exakt men den andra gången vi hade varit oskadade och följaktligen graden en tredjedel i stället för fyra. Tre personer i företaget som alla åt entrecote, alla (självklart!) Upprörd. Rolfs anses vara en av dig. S. A. S kvalitet kött äta ställen, och jag önskar att jag kommer att ha en bättre njut av efterföljande tid. Bra rum och en grupp arbetare. Anses vara en av stockholms moderna klassiker, är rolfs okayök. Lunch, jag har ätit några fall nu och har varit lycklig eller väldigt nöjd när. Soppa och bröd ingår i priset (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång blev sant men den andra gången vi vi ... Visa hela ».

Se även : Fint Kök 1 96 Nordiska Kök Grey Minimalism 1.Jpg | Interior | Pinterest | Hans

Den minimalistiska platsen med sina jordartade toner och stolar kombinerar nyskapande funktionalitet och odödlig skönhet. Studera kockarna till målningar genom det öppna köket. På menyn finns konventionella rätter med betoning på kött; uppenbarligen vegetariska alternativ är också en del av presentationen. En traditionell att åka hit. Ganska trångt och nära bland borden, men det har sin charm. Måltiderna är exceptionella och deras nötköttskinn med kakor och potatispuré måste provas om du gillar något fruktigt.

Med sin otroliga filosofi och robusta svenska måltider är rolfs okayök en klassisk organisation. Catering till en stor publik eftersom 80-talet, rolfs okayöoks nisch, är lika med denna dag med sitt engagemang för förstklassiga produkter och ämnen.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: