Kök 40-Tal Säljes

Big Banner

Intagande Kök 40-Tal Säljes Köksinredning I 20-Talstil Och Funkis Säljes, Ink Vitvaror

Intagande Kök 40-Tal Säljes Köksinredning I 20-Talstil Och Funkis Säljes, Ink Vitvaror

Köksinredning i 20-talstil och funkis säljes, ink vitvaror - Andra vanliga av svenska 50: snap handtag eller långa grepp - i teak eller målade inom lika färg som dörren. Raden med glasbyten för kryddor under köksskåp. Ett utökat rostfritt stål diskbänk blev vanligt.

Se även : Färsk Kök Ljus Ek Ljus Ek Var Ett Naturligt Val På Ekerö - Puustelli Blog

Kök i 50-talets stil kan utse i många specifika tillvägagångssätt - och det mest avgörande tipset för folk som vill återskapa eller uppmuntra stilen är att undersöka och välja ut temaet noga. Reflektera övervägning om vad i 50-talet du letar efter, eftersom den omoderna stilen kan tolkas så på ett annat sätt.

När man bestämmer sig för hemutrustning för ett retro kök kan det vara lite krångel. På 50-talet har det varit ett stort kylskåp och en ostörd vit spis med fönsterlösa ugnsluckor. Det har inte blivit något fan, mikrovågsugn eller diskmaskin - bekvämligheter som ingen person vill vara ute med nuförtiden.

- sedan beror det på om det finns 50-talet i stan eller på landet. På landsbygden förändrades det till extra pastell med vedspis och spis, på staden några större toppmoderna med örtämnen, keramiska plattor och teak, som exempel, förklarar ulrica.

Många kryddar sitt kök med 50 års erfarenhet inom informationen och inom köksutrustning. Då definieras du definitivt ofta yankee "diner" mode. Besvärliga former, röd svart och vit färg eller pasteller och kräm med krom. "Diner" mode matchas ofta med svartvita golv och öppna skåp.

"50-talet blev en arbetskaka och förändrats till att användas på ett exceptionellt sätt än vi gör nuförtiden. Målen blev tillverkade från flickans mur i huset och sedan satt du definitivt inne i ätstugan och åt. Idag förbereder vi oss middag på ett, mindre svårt sätt, och vi spenderar tid i vårt kök. Men i själva verket ser vi idag en trend där fler människor korsar tillbaka till att ha ett kök som kan stängas eftersom ljud och ljud matos kan vara störande i resten av hemmet, säger ulrica hansson.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: