Kök Grått Ikea

Big Banner

Intagande Kök Grått Ikea Ikea Kök Grått K9 Pickyliving – Luckor | MagicUniversity

Intagande Kök Grått Ikea Ikea Kök Grått K9 Pickyliving – Luckor | MagicUniversity

Kök grått ikea - Det är vackert väder och exteriör, trädknopparna bryter ut i grönska, men interiör håller vi på inom gråtonerna ett tag. Ett kök borde inte vara helt vit för att upplevalätt och eteriskt!.

Se även : Felfri Epoq Kök 2016 Frontpage - Nytt Kjøkken Fra Epoq - Kjøp Hos Elkjøp! | Kjøkken

Vårt kök är verkligen hjärtat av våra inhemska, jag tycker verkligen om det som mycket idag, när vi gjorde det för tre år sedan när vi erbjöd huset. Den grå färgen hade just släppts på ikea och det var gott om idé att det var väldigt vågat att lägga i ett grått kök när högst var vit vid tiden. Vi har inte på något sätt ångrat det och nu märker du gråa kök var som helst och massor av andra nyanser för det räknar.

Homespo är ett rum för inspiration. En global där vi har pågått hela det vi gillar - dekor, gräsmatta & grön, mat & dryck, mode och olika publikationer. En liten livsstil mag på nätet, helt enkelt.

Det blev mycket gott att vakna till ljuset idag! Det har varit så grått och mörkt under lång tid att du nästan försummer vad ditt hem ser ut som om det är dags och tillåter inte att belysningen aktiveras under dagsljuset.

Det är underbart väder och utsida, trädknopparna bryter ut i grönska, men inomhus håller vi på inom gråtonerna under en tid. Ett kök behöver inte vara helt vit för att uppleva mild och luftig!.

Trenden med grått kök håller på att gå. Bodbyn köksluckor i blandning med de kaklade väggarna känner idag, men luckorna ger ändå en känsla av kultur. Vitrinkåpan med vit ram är full av fint porslin som med jämna mellanrum får en touch större.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: