Näsviken Kök Och Bad

Big Banner

Intagande Näsviken Kök Och Bad 57 Best Köksöar Images On Pinterest | Kitchen Ideas, Kitchen White

Intagande Näsviken Kök Och Bad 57 Best Köksöar Images On Pinterest | Kitchen Ideas, Kitchen White

Näsviken kök och bad - Badrumsflöde. Dimma gröna och stadsfärgade solskenor tonade gör denna rymliga toalett kramad, medan den fungerar en samtida affärssilke. Lätta stammar, odödliga ämnen och känslor är andra extraordinära funktioner. Massor av garageområde, även inom 3 meter lång sätet. Oavsett vad som driver, en serie för dig som kostar värdefullt tänkande och privat layout. Drift är konstruerad för vedum av jesper ståhl.

Se även : Intagande Hth Kök Problem HTH Billeder: Galleri Med Køkken, Bad, Garderobe Og Bryggers | HTH

Toalett - mezzo. Ett harmoniskt badrum med en robust upplevelse av området. Här har de vackraste rummen i hemmet tagit mycket område och har blivit ett lugnt område med värme oerfarna toner, tidlösa växtbaserade material och klassiska referenser. Tills det kommer den sfäriska spegeln med dekorativa led mild aspekt. Lådan med garagefack och belysningsarmaturer gör det rent för att upptäcka vad du söker ut. Mezzo är designad för vedum av jesper ståhl och vann elle prydnad swedish design awards 2018 inom klassrummet på året.

Tvättrum - alice. Nu kompletterar vi våra tvättstugor med den traditionella luckan alice. Här har vi använt det för att skapa en miljö med ett traditionellt uttryck och förstärkt konsistensen med info som träkonsoler och fashionabla handtag. Rummet kompletteras med realistiska svar, inklusive ett handfat, städskåp och tvättkorg som gör det enklare att hantera tvätten.

Toalettområde. En välmående miljö i jordiska, nyktera färgämnen som ger dig alla chanser att känna sig lugn och få ny energi. Dubbelt handfat och väggmonteringsblandare erbjuder extra storlek - dyr och förnuftig samtidigt. Generöst med garage skapar en visuell lugn och en toalett som utstrålar en harmonisk stabilitet. Med vissa element är det livskraftigt att göra severa kombinationer - och skapa en icke-offentlig toalett där du kan få ny styrka.

Kök - liv. Här har vi skapat ett socialt kök med locket liv i brunbetad ek och glasskåp med gråfärgat glas. Den passar dig som vill ha ett sofistikerat kök med jämn och bekväm upplevelse i kombination med generösa ytor, både för matlagning och socialisering med familj och vänner. Detaljer som lådor med led-lampor och läderinfo läder levererar en unik och stabil känsla.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: