Måla Om Köket Själv

Big Banner

Komplett Måla Om Köket Själv 57An: Mars 2013

Komplett Måla Om Köket Själv 57An: Mars 2013

57an: mars 2013 - Värst är det tillräckligt när vi raderar bostadens första kök för estetiska motiv eftersom det blir byggt på nittiotalet eller 00-talet och kan följaktligen känna en touch daterad. Samtidigt kommunicerar vi lyriskt om unika sökningar efter äldre bostäder, men utan begreppet att original är äkta oavsett ålder. Jag tror att öde generationer ska skaka huvudet mot oss .

Se även : Billig Hth Kök Badrum Badgalleri

I en tid då vi förstår väldigt bra att vi äter för mycket, verkar vi fortfarande inte ha några problem att rippa ut särskilt nya och helt ändamålsenliga kök bara för att vi väljer en distinkt nyans eller form vid luckorna.

Det är en del ledsen och efter att jag antog att min mamma och pappa installerade ett kök inom bostaden de byggde när jag brukade vara född som var kvar när huset köptes 25 år senare, kan jag inte utan tvekan skriva om att vi får klokare för alla generationer ... Jag har nu inte varit bättre själv med rutt, jag har också renoverat kök under åren. Vart och ett hade säkert varit tappning och torkat ut, men på väg kunde de ha stannat en stund - speciellt om jag hade fräschat upp dem med några färgar. Så länge som köket är väl planerat finns det sällan motiv att riva ut det onödigt.

Tyvärr är vårt kök inte alltid unikt i något avseende, jag hade ett jubileum för ett nittonhundratiotusen kök! Men nej, det är sannolikt utfört under sekelskiftet och tyvärr avsiktligt via en person som föredrog att välja upp. Det finns knappast några arbetsytor i något avseende, som driver oss till galskap. Med avsikt att få ett fungerande kök för en egen familj av unga måste vi bygga om det, det är svårt att komma runt. Men med tanke på att vi övervägde att härda några år i väntan på den faktiska underhållet, bestämde jag mig för att göra en budgetunderhåll. Jag var så trött på våra slitna, spridda och missfärgade luckor som jag förstår att det var värt ett par timmar att få en blick, som jag brukade vara bättre, så vi borde lägga på köket en stund. Nu är det rent, och jag brukade dela mitt utmärkta tips!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: