Kök Öppna Hyllor

Big Banner

Livlig Kök Öppna Hyllor Grafiskt Och Stilrent Kök | Köksarkitekterna

Livlig Kök Öppna Hyllor Grafiskt Och Stilrent Kök | Köksarkitekterna

Grafiskt och stilrent kök | Köksarkitekterna - Bra fråga! Ett knep kan vara att placera några tyngre saker på framsidan av tallrikarna och andra saker som vill ha lite stöd så att de stoppar dem vid några dörrsteg inom dörrarna ??? Ganska en rengöring och det är därför jag verkligen skulle vilja se resultaten för din blogg då!. Homespo är ett utrymme för uppfattning. En internationell där vi har samlat allt vi älskar - inredning, trädgård och grön, mat och dryck, mode och diverse publikationer. En liten livsstilstidning på internet, verkligen.

Se även : Underbar 60 Tals Kök Säljes 60-Tals Kök @ Kreativo

Varje färg och färg vi är mycket nöjda med. Som jag skrev i förväg är det den vanliga limträhyllan, med ett lager av "patinagrå" från lady natural nature, varefter ett lager av "vitkalkade". Men det vita skiktet torkade mig nästan helt bort med en fuktig svamp, vilket lättast lämnade en liten ljusfärg. (I slutändan målade jag verkligen svampen och "vitt vatten"). Sedan finns det tre lager golv vid kupéns topp (och en (eller inte ens jämn) lager på undersidan). Konsolerna kommer från bauhaus. öppet garage inuti köket ger en luftig inverkan. Dessutom är det ganska utmärkt att verkligen visa bort vad som vanligen döljer bakom lockerdörrarna. Här är 18 kreativa riktlinjer för öppet garage i exklusiva kök.

Det sista pusselstycket i köket är förberedt! Du hörde. "Sista" och "förberedda". På grund av det faktum att köket inuti lägenheten är ganska litet och rektangulärt, blev min första känsla förvandlad till när jag kom hit att det inte behövde vara någon överhacka inredning. Det antika köket kände sig väldigt mycket som en hall med skiljeväggar som slog över en, så med extra luft. Men med skåpen har det i verkligheten varit för mycket luft, inte längre så bekvämt. Men nu sitter de där. Helt enkelt fantastisk men hur får du tallrikar och olika saker vid skåpen utan raseri när barnen får utbrott och knuffar inuti dörröppningarna eller sparkar i marken? Jag är verkligen upphetsad att kasta ut hela partiet som jag gör nu inte använda och göra plånböcker dörröppna.

Jag ansåg att det var dags med ett syfte att återvända till byn i gotland igen. Bäddsrummet har redan rensats, förutom en titt på övervåningen. Men köket då? Ja, det kommer precis här! Här finns öppna skåp med burkar, koppar och skålar och en porslinskål - helt enkelt som jag vill ha det!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: