Liten Vask Kök

Big Banner

Livlig Liten Vask Kök Helenas Blogg: VVS Arbetar På

Livlig Liten Vask Kök Helenas Blogg: VVS Arbetar På

Livlig liten vask kök - Huset på tjörnen är inte alltid stort, praktiskt taget häftigaste 60 rektangulära meter, men köket ändras till att passa. Här kan du vara många. På sommartiden när varje kropp önskar att hälsa på det, är det smidigt att arbeta långa bord så att alla kan sitta. Anser att mitt kök är rektangulärt, så på en aspekt, vill jag ha en enda lång bänk, ingen överkapp och på motsatt sida bara överdriven skåp med ugn, mikro, skafferi, kyl och frys. Det måste vara svart kök med en mörk bänkskiva och mässingsdetaljer som mixer och klara av.

Se även : Dyr Egen Designade Kök Hemma Hos Kim Dolva – Köpenhamns Köksjesus | Residence

Så jag mötte anthon numera som instruerade mig hur de arbetade, bekräftade några av de snälla lösningarna som de gjorde och jag märkte till och med hur mycket de gjorde vidare till köket. De är förresten väldigt bra på garderoberna. Men jag behöver ett svart kök med mässingsinformation, en mörk bänkskiva och ett handfat i mitten av bänken där du kan ha champagne som ett exempel på kylning eller varför inte styrka drycker! ???? Jag är nu inte s ??? J ttestort s? Det känns att anta smart s ?? Att hela grejen ?? Det finns glas, tallrikar, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, spis, diskbänk, bestick, skafferi och den ärade "lite i lite bit av allt" dan. Hej howdy! << Det>

Men jag kommer att få mycket hjälp, jag skulle helt enkelt skicka lite moodboard om hur jag tycker att köket kommer att utse och det här är de bilder jag skickar till anthon. Då ska han rita köket, förmedla allt detta är önskat och ge mig en offert och jag kommer att byta ut och ändra vad jag behöver tills jag känner mig nöjd.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: