Öppna Hyllor Till Kök

Big Banner

Lokal Öppna Hyllor Till Kök Ljust Och Skandinaviskt Kök | Köksarkitekterna

Lokal Öppna Hyllor Till Kök Ljust Och Skandinaviskt Kök | Köksarkitekterna

öppna hyllor till kök - Det återstående pusselstycket i köket är klart! Du hörde. "Sista" och "förberedda". Eftersom köket i lägenheten är ganska litet och avlångt blir min första känsla när jag kom hit här, att det inte behöver finnas någon överkapning inre. Det antika köket kände sig väldigt som en hall med väggar som satte över en, så med mer luft. Men utan hyllorna har det verkligen varit för mycket luft, inte så säker. Men nu sitter de där. Både färg och färg vi är mycket stolta över. Som jag skrev i förväg är det standard limträhylla med ett lager av "patinagrå" från flickens naturliga natur och sedan ett lager av "vitkalkade". Men det vita skiktet torkade mig nästan helt med en fuktig svamp, vilket ledde till en liten ljusskugga. (I slutändan målade jag nästan svampen och "vitt vatten"). Sedan finns det 3 lager golv överst på hyllorna (och ett (eller två, inte ens jämn) lager på undersidan). Konsolerna kommer från bauhaus. Rätt fråga! Ett knep kan vara att placera några tungare saker framför tallrikarna och andra saker som behöver lite stöd för att de förhindrar dem vid någon dörr i dörrarna ??? Ganska en sanering och det är därför jag skulle vilja jämföra konsekvenserna för din blogg då!.

Se även : Dräglig Kök Nyström Meny Matgatan 22 – Restaurant, Bar, Café – Old Town, Stockholm – Thatsup

Homespo är ett utrymme för idé. En internationell där vi har samlat mycket vi älskar - inredning, trädgård och grön, mat och dryck, stil och olika kurser. En liten livstidsmagasin på nätet, utan tvekan. Var snäll mot dig själv! Inte arg =)) det med tryck är inte alltid jämt hela tiden. Utmärkt du har för dina skåp !! Gillart! Och du önskar dig snart att må bättre. Som du får mjuka dagar att varva ner på / kramen hannis. Definitivt underbar men hur får du tallrikar och andra saker på skåpen utan raser medan barnen får utbrott och knäcka i dörrarna eller sparka i marken? Jag är verkligen glad att kasta ut hela det jag inte använder och göra plånböcker dörröppna.

öppet garage inne i köket ger en eterisk inverkan. Dessutom är det väldigt tillfredsställande att tydligt visa vad som normalt gömmer sig bakom dörren. Här är 18 innovativa tips för öppen lagring i distinkta kök.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: