Målning Av Kök

Big Banner

Magnifik Målning Av Kök Målning Av Kök – Del 2 | Hall, Interiors And Kitchens

Magnifik Målning Av Kök Målning Av Kök – Del 2 | Hall, Interiors And Kitchens

Magnifik målning av kök - Hiya! Vilket härligt kök! Minns du vad grågrön färg är, som du har på köksdörrarna? Eller har du en burk med färgämnet kvar, kanske? ;-) I det fallet skulle jag verkligen vilja ta del av det, det är helt enkelt den nyans vi skulle älska, men den som de bröt i färgbutiken verkar för förbannad. Tack på förhand! :-). Nu är det miles närmar sig upphörandet av ett massivt uppdrag. Liksom de flesta husen tog det längre och blev lyxigare än vad vi hade föreställt oss. Men en fråga vi lämnade - fula överraskningar. Det blir det alternativa sättet runt. Under masonitplattor fanns gigantiska forum och pärlor. När vi rev och rensade, kom vi fram till hur vi skulle flyta på.

Se även : Excellent Bygga Kök Och Badrum Attefallshus Interiör 11 Badrum - Helahuset Bygger Attefallshus

Ny trä mark, behandlas med osmo dekorvax vintage okay och då osmo hardwax olja. Tegelväggarna är målade i pärrgrå och dörröppningarna är grågråta. Allting annat är vintage (taket är kvar att måla, men vi har helt enkelt inte fått det på den här flipen). Behöver helt enkelt säga vad du gör så bra framgång i lite solhaga. Bostaden är min mammas tappersboende och det har spenderat otaliga sommarsäsong dagar (och olika dagar också, om än ...). Exakt lycka med renoveringen!.

Vi målade i vårt kök för en tid sedan och jag brukade gå till procentuell omvandlingsklass i betyg. Som du kanske ser, var köket helt vitt innan, både väggar och luckor. Jag visste att jag önskade några oerfarna färger och stötte på typen av sju extrafärgade färgprover. Missa nu inte fredagens upplägg på bara färgkoder och varför det är så kritiskt att kontrollera, hon beskriver det mycket exakt och akademiskt. Det är verkligen så önskvärt! På samma sätt är jag komplett av beundran om hur du kan välja färgningar, lösningar och ämnen som kan vara så bra på solhaga! Det är nästan som om du redan på något sätt vet hur det ska vara. Och dessutom kontroll för att få det hela vägen ner till brädor och färgprover. Vilken förstklassig jul du kommer att fira denna 12 månader!.

Vad är christina, ett skratt som du gillar vårt kök! Vi har målat med linolja från ottossons färgschema. Färgen kallas gröngrön, kolla med dem vad ncs-koden är!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: