Flytta Kök Sekelskifteslägenhet

Big Banner

Majestätisk Flytta Kök Sekelskifteslägenhet Får Man Lov Att Flytta In? | Emelie Ekman - 34 Kvadrat

Majestätisk Flytta Kök Sekelskifteslägenhet Får Man Lov Att Flytta In? | Emelie Ekman - 34 Kvadrat

Majestätisk flytta kök sekelskifteslägenhet - Mycket tilltalande och otroligt charmig 1800-tals lägenhet belägen i ett av stockholms högsta vackra fastigheter 1910. Förtjusande område, stora sociala områden och fina unika info behålls. Bendy markplan med kapacitet att transportera köket för att öppna plan bostad bland kök och vardagsrum. Balkong. Badrum och extra toalett. Rymlig hiss. Precis intill mariatorget hittar du den här mycket fashionabla hyttkonstruktionen av 134 kvadrat i väl underhållna ägodelar 1910. Ett antal autentiska uppgifter är vackert bevarade, tillsammans med stavsparkett, stora fotpallar, reflekterade dörrar, pardordörrar och glidande dörröppningar. Kontinuerlig markplan omfattande ett stort socialt kök med plats för ett rätt matbord, toalett med tvättmaskin och 3m till tak. Det är ett hem för dem som söker ett klassiskt århundrade-antika bostad i mitten av söder. Regionen på hornsgatan nära söder högkvalitativa grannskap med mycket av friluftsliv, livsstil, folkglädje och tunnelbana mariatorget. Helt enkelt gå in och njut av allt som platsen måste ge.

Se även : Excellent Puustelli Kök Uppsala 93 Best Puustelli Images On Pinterest | Uppsala

Mycket tilltalande och otroligt charmig artonhundratalet hyra placerad i ett av stockholms mest fantastiska fastigheter 1910. ?lskvärt område, stora sociala områden och originalkvalitets detaljer behölls. Bendy planlösning med möjlighet att transportera köket till öppen planlösning bland kök och bostadsrum. Balkong. Toalett och ytterligare toalett. Rymlig hiss. Det är inte en direkt nyhet till någon av er att jag är barnslig förtjust i vacker sekelskiftet. Du förstår kanske varför jag föll som en duva för denna underbara mark i göteborg, som nu kommuniceras via stadshem.

Rymlig metropolhärd med alla konventionella attribut: 3.20 tak, trägolv, stuckatur och stort utrymme i ett dokument. Sovrum mot gården. Dessa dagar sätter sydväst balkong. ?verdriven och livlig region i snyggt underhållna ägodelar från 1898. Våning 4 av fem. Hiss är att vara tvungen att gradera fem till 27. - bedövning av århundradet årsdagen av 1910. - Stabil anslutning med låg månadsavgift. - Generös takstopp (ca 3 m) - rymligt och ljust inredda rum. - Smakfullt renoverat kök med diskmaskin. - Möjlighet till fyra sovrum - toalett med badkar, tvättmaskin och torktumlare. - Till uthyrningen finns ett förråd. - Närhet till tunnelbanan mariatorget.

åh så utmärkt med den svenska tenn tapeten i badrummet. Jag har sagt tidigare än, lill-toan är ett utmärkt område att våga ta ut turerna en bit med avseende på tapeter.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: