Brunnsgårdens Kök Ljungby

Big Banner

Minimalist Brunnsgårdens Kök Ljungby Två Döda På Magsjukt Äldreboende I Ljungby - P4 Kronoberg

Minimalist Brunnsgårdens Kök Ljungby Två Döda På Magsjukt Äldreboende I Ljungby - P4 Kronoberg

Minimalist Brunnsgårdens Kök Ljungby Två Döda På Magsjukt Äldreboende I Ljungby - P4 Kronoberg - "vi har för en tid erkänt att vi hade varit som vatten, men det blev till nu måndag att åke wenrup, ordförande för spf-seniorer, besökte oss och gick ut i graden", säger maria. Med all sannolikhet är det en efterrätt, en parfait, det är orsaken till och sannolikt att det handlar om calicivirus - viruset som orsakar vinterkräftor - bestämt i element i inredningen tjänade bäst inom pensionen och inte längre för dem som bor hos hushåll och får mat från det köket.

Se även : Excellent Spottar I Kök Spottar I Köket - Sök På Google | Kök | Pinterest | Searching

"så att du kan svara på de höga behoven hos högkvalitativa (4,08 på 5-gradskala), lägger patrullen på ett rikt, näringsrikt och varierat viktminskningsprogram. Utvärderingen gäller även för matrummet, tjänsten, de närmaste och ekologiska gårdarna eller halvfabrikaten. Den maten är gjord av museet för en välutbildad personal. Den nattliga tiden lagras med hjälp av tillgång till måltider på natten. ". Det är nu beläget att 60 till sextiofem äldre och tio i arbetskraft har lidit av matförgiftning i ljungby. ?ldre har dessutom dött, men den medicinskt ansvariga sjuksköterskan i kommunen kan för närvarande inte säga om motivet är matförgiftning.

- vi har ändå inte fått prov, så vi kan inte återställa det, men. Vi tror att det kan vara calicivirus men vi kan inte säga det ännu, säger morales. Det var i helgen att många personer i 3 åldrade hem i ljungby kommun har varit sjuk. Offren är i de flesta fall äldre men också en handfull arbetskraft måste ha lidit av diarré och kräkningar.

"några åldrar har haft extra dropp på något skede i nattetid och natt, nu är hela saken borttagen och vissa känns lite högre", säger morales och säger att tre personer har blivit hospitaliserade.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: