Italienska Köttbullar Mitt Kök

Big Banner

Minimalist Italienska Köttbullar Mitt Kök Italienska Köttbullar I Tomatsås

Minimalist Italienska Köttbullar Mitt Kök Italienska Köttbullar I Tomatsås

Italienska köttbullar i tomatsås - Rulta köttbullarna i rätt massiva bollar och tryck försiktigt ner dem i tomatsås separat. Skaka försiktigt så att de rör sig ner medan du gör allt (de behöver inte längre vara helt skyddade). Höstlöfte började i vasa närliggande och vi fick en fantastisk måltid och jag fick en gång till förslag till helt nya kulinariska äventyr. Vi besökte, bland olika saker, saluhallen och åtnjutit arombageriets kardemumbrädor samt fisk, vi verkade dessutom till lugn loft där du kan njuta av en kopp kaffe, lunch eller handla fantastiska hantverk. På zeta är vi passionerade för medelhavsköket. Alla förstklassiga smaker av enkla ingredienser har länge granskats med hjälp av kultur och regelbunden livsstil. Smaker som kom hit för att leva.

Se även : Favorit Kakeldekoration Till Kök Kakeltwitter | En Blogg Om Kakel

Denna maträtt är väldigt enkel men otroligt god. Köttbullar med massor vitlök och parmesan som mumlar direkt i en klassisk tomatsås! Frizante !! (Inget begrepp vad betyder det men det låter italienska och känns att bli ???). Blanda frites, ost, mjölk, ägg, panco, citronskal, salt och peppar. Rör till en smidig smet. Forma små köttbullar. Stek köttbullarna i smör och rapsolja. Placeras åt sidan. Skala och hugga lök och vitlök. Blanda löken i smör och rapsolja i en kastrull utan färgning. Häll de överväldiga tomaten, rör och ladda upp socker och salt. Tillåt att simma i ca 15 minuter. Ladda upp citronskal och kapsel. Sätt köttbullarna in i tomatsåsen och låt i ungefär 5 minuter. Koka spaghetti enligt instruktionerna på förpackningen och sätt i såsen med köttbullar. Servera omedelbart. Den här gången har jag varit i villa godthem och åt köttbullar med potatispuré, lingon och gurka. Det ändrades till sant den här gången också. Köttbullarna smakade lite ingefära, vilket var utmärkt, men tyvärr hade de varit en bit för kompakt. Puréen ändrades till ganska krämig och varje gurka och lingon hade varit i ordning så bitter och gnistrande, det är verkligen högkvalitativ. Det blir mildt tungt men kött, potatis, grädde, salt och sås - då är det viktigt med vissa saker som förbättrar det. Såsen såg jag inte riktigt nu, men det spelar ingen roll mer.

Oh la la! Spaghetti med potatismos ... Dam och lufsen är en klassiker och jag önskar att denna maträtt kommer också att bli en klassiker till ditt kök. Jag har uppdaterat detta recept med massor av nya snapshots med min nya utmärkta kamera, flera recept kommer att hämta sig i framtiden ???.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: