Nya Plankan Kök

Big Banner

Minimalist Nya Plankan Kök Nya Plankan Restaurang & Bar – Restaurang – Majorna, Göteborg

Minimalist Nya Plankan Kök Nya Plankan Restaurang & Bar – Restaurang – Majorna, Göteborg

Minimalist nya plankan kök - Efter att ha tagit plats, anlände servitören till oss och begärde vad som var att föredra. "Kranskalle, hyllan för varje person", man kan tänka sig att vi ropade. Men det gjorde vi inte, vi beställde våra plankor som. Separat, plankbiff på biff och mariestad tack (mariestad 50cl, 50 kronor). Hur kan vi få biffen stekt, begärde servitören. Bloody svarade några inom akademin, medium svarade på andra. Tack, jag kommer att vara rätt med måltiderna, sade servitören. Kort därefter kom han tillbaka med våra vätskor snabbt och utan svårighet.

Se även : Fantastiska Arena Köket Ifu IFU Arena Most Technical Athletics Stadium In Sweden « IC Control

Finansieras via reklamfilmer och vi målar aktivt för att bevara dem så relevanta och givande som möjligt. Genom att inaktivera blockering av annonser, stöder du vår journalistik och förbättringen av denna webbplats. Vi uppskattar det tack.

Thatsup är en nöjesguide som specialiserar sig på restauranger där du får både våra och läsarnas högkvalitativa stadsrekommendationer om var du ska upptäcka den coolaste hamburgarehockuren, färskaste utställningar, coolaste frisörerna, roligaste aktiviteter och extra.

Det vibrerades i telefon med sekreteraren. "Plankstek", det blev in i smeden från den konsekventa följeslagaren. Det blir tecknet, kodordet. Det blev dags att öppna de nya 12 månaderna med en hylla. Ett kort samtal åtföljde och stora bitar av planka stucco akademi ackumulerade under ljud och bark. Diskussionen förändrades till allvarlig om vi har försökt en helt ny plank eller om vi skulle undersöka något, som vi alla visste. Valet föll på ett säkert kort, lejon pub & pizzeria i huvudmassan erbjuder ständigt bra planka pinnar. Vi åkte dit! Som vi nämnde i förväg serverar de 3 specifika plankgrytor, rött kött (185 kronor), oxfilé (229 kronor) och en med lax (179 kronor). Och de har en fantastisk mängd drycker för alla smaker, från vatten och ömtvätskor till öl och vin.

Trevlig krok i den faktiska zonen, som drar varje medborgare i närheten och spontana flaners majorna. Tanken är att du kommer att kunna komma som du är, för att snabbt uppleva hos hemma bland stam- och mysig personal. ?ver hela världen inspirerad meny med lite av varje från fisk och kött för att slutföra vegan. De minsta upptäcker sina favoriter på sin personliga meny. På sommaren utökas platserna med en mysig uteservering.

Kom ihåg att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du är på något sätt kopplat till företaget måste du avstå från att granska. ?rlighet är den längsta!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: