Uno Form Kök Malmö

Big Banner

Minimalist Uno Form Kök Malmö Uno Form Malmö

Minimalist Uno Form Kök Malmö Uno Form Malmö

Uno form kök malmö - L-mode kök med massor av utrymme för matlagning och gästfrihet. Färgerna stengrå och grusgrå blandas med rökt alrightworktops och visar samt en konstruerad stenbänk i korall ler. Den omtolkade laboratorieavloppet i borstat mässing kontrasterar starkt med de dämpade färgämnena, vilket ger köket en distinkt sida. De höga garageaggregaten har gott om plats för bords och mat bakom de rika glasdörrarna. Den bekväma krogen med sitt sittplatser och mörkbrun läderbaserad kudde kommer absolut att bli favoritplatsen inne i rummet. Vi har kombinerat shaker-traditioner med dagens nordiska design för att skapa spännande rum med karaktär. Slutresultatet är bekväm lyx i dämpade färger, enkla former och rena stammar. Rum som ger lugn och vila för både själen och uppmärksamheten.

Se även : Lokal Norddesign Kök Pris Nya Köksluckor: Total Förvandling På Bara 1 Dag

Ekosystemet i dessa kök är inspirerat av mindre svåra fall av vintage för att skapa utmärkta miljöer för det moderna livet. The colors have been chosen to deliver families a tranquil place where they can step back from the hustle and bustle of daily life outside. Layouten är utformad för att spendera tid med matlagning, även om snabba svar ofta är dagens ordning. Uno formhistorik börjar i arne munchs källare i lyngby. Just här fick han tankar och drogs på millimetersträckan till det första uno-bildade köket. Men arne munch gjorde inte längre några överlägsna ritningar eller komplicerade mode eftersom hans köttankar var lika enkla som geni. Shakersna var en stark källa till förslag. De lever den lätta förekomsten, deras speciellt professionella hantverkare växande armaturer som anses vara skönhet och funktionalitet. Vi vill vårda och bevara denna livsstil.

När det gäller att bestämma om det korrekta lådsystemet är oroligt, har formens form väsentligen förenklat metoden - björkplywood som populär eller fingersamlad lådor i stabil lönn som valfri större. Var och en är helt utdragbar och har anbud nära som föredragen.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: