Gamla Köket Ikea

Big Banner

Original Gamla Köket Ikea Köket

Original Gamla Köket Ikea Köket

Köket - Jag designade själv köket i epoqs program, som inte längre är rent. Jag har förlorat för ord ett antal stubbar i tillvägagångssätt som kanske inte är tänkt från början. Men blev mycket fördelaktig för att svara på frågor och beställa via telefon. I genomsnitt är jag mycket glad över valet av köksbunkar och luckor. Jag har också "designat" några hyllor själv. Sortimentet med diskmaskinen är verkligen ett halvhögt skåp som vi har byggt med ett väggskåp med mikroutrymme (vilket i vårt fall är en blandad mikrovågsugn / ugn, dessutom från ikea). Vi har också monterat några "vinhyllor" som vi använder som en smal bokhylla såväl som kyl / frys. Som ett tillägg till alla omslag har vi en liten pärlplats vi målade inuti samma färg eftersom köket. Till exempel är pantryet helt byggt på detta sätt.

Se även : Underbar Fibo Trespo Kök Bildresultat För Fibo Kök | Hugmyndir Fyrir Eldhús | Pinterest

Stammar från epoq (säljs hos elgiganten), tillfredsställande och prisnivå som är identisk med ikea. Det finns ett undantag och det är sinken (ramen), som kommer från bara ikea. Jag ville verkligen ha den vita disken från helt enkelt dem. Vi valde regelbundna vägghyllor för att få en större luftig känsla i rummet, det är ganska litet. Vi har dock ett displayfall på bänkskivan där vi behåller allt glas och koppar. I alla andra fall har vi alla porslin, krukor och så vidare. I containerhytter. Det är så mycket mer glatt när du kan dra ut lådan och se allt innehållsmaterial än att behöva flytta saker för att få tillgång till vad som ligger bakom. Som du kan göra i skåp. Förr eller senare kommer det att öppna en öppen hylla vid väggen.

Jag fick några frågor efter min sista inlämning på köket som jag brukade svara här. (Det är verkligen sättet att skjuta i dagslys är inte helt rent inom den gråfärgade säsongen vi har ...).

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: