Grått Kök Bodbyn

Big Banner

Original Grått Kök Bodbyn Vedspis #Bodbyn #Gråttkök #Kök #Gråputs #Gråmurstock #Murstock

Original Grått Kök Bodbyn Vedspis #Bodbyn #Gråttkök #Kök #Gråputs #Gråmurstock #Murstock

Original Grått Kök Bodbyn Vedspis #Bodbyn #Gråttkök #Kök #Gråputs #Gråmurstock #Murstock - Det är vackert väder och exteriör, trädknopparna bryter ut i grönska, men inomhus bevarar vi i de gråtonerna under en tid. Ett kök borde inte längre vara helt vit för att upplevalätt och eteriskt!.

Se även : Utestående 4. Sınıf Kök Gövde 5.Sınıf MİKROSKOBİK CANLI BİTKİ HAYVAN MANTAR SORU VE CEVAP

"medan vi flyttade in, fanns det svarta kakel på skiljeväggarna, som inte passade de grå luckorna samtidigt som vi gjorde rummet ganska mörkt. På köksdisken valde vi att placera vita, enkla kakel i tegelstenar för att växa upp. På baksidan av intervallet chansade jag att det skulle finnas en tappmurmur, så jag började knacka på en liten plats och till min anmärkningsvärda lycka har det varit en bakom den.

Trenden med grått kök fortsätter pågår. Bodbyn köksluckor i kombination med kaklade skiljeväggar upplever nutid, men luckorna ger fortfarande en upplevelse av subkulturen. Vitrinskåpet med vit kropp fylls med förstklassigt porslin som gör det lättare för vardagen.

Köket ändrades redan i korrekt skick när du flyttade in - vad upplevde du för köket när du först märkte det? - Jag älskade det här köket från första början. Denna grå kökslucka är uppriktigt i trend just nu men jag antar ändå att det kommer att stå. Det passar så bra bra här precis här i vår bostad i samband med det ljusgråa golvet. Köket hade en utmärkt bas för målningar med när vi flyttade in, men det var gott att jag ville förbättra med det och vi har dessutom uppnått det nu.

Det är vackert väder och utomhus, trädknopparna bryter ut i grönska, men inomhus håller vi inne i gråtonerna ett tag. Ett kök borde inte längre vara helt vit för att njuta av mild och eterisk!.

Vad har du ändrat i köket sedan du flyttade in? - Det första vi gjorde för att bygga köket. Det har varit en tilltalande ö i betong här men det blir öppet och vi ville ha mer garage och speciellt stängt förråd. Betongbordet flyttades till ett närbelägna rum, varefter vi byggde köksö stimulerad av inköpsaffärsbutiker a82ee8a4ee179e54beacaecce0423cb2.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: