Inspiration Kök Radhus

Big Banner

Original Inspiration Kök Radhus Köksrenoveringen Tar Ekofamiljen Närmare 1-Tons-Målet - Puustelli

Original Inspiration Kök Radhus Köksrenoveringen Tar Ekofamiljen Närmare 1-Tons-Målet - Puustelli

Original inspiration kök radhus - Vanligt är anders uppdragschef för eco now-sanning, en mässa grundad av att använda sig själv, vilket tar en holistisk teknik till en miljövänlig livsstil. Det handlar nu inte om att ha ett miljömärkt fordon eller att köpa ekologiska grönsaker utan något - från bostäder till kläder och mat till hobbies. Genom det ärliga han hade upptäckt mycket om vilka möjligheter som fanns och fick ett kontaktnät bland leverantörer av ett brett utbud. Därifrån var steget inte långt från tanken på att bygga ett tapphus. På höjdvägen i vallentuna bor anders hallström tillsammans med sin make marie öhman och tre ungdomar. För några år tidigare klämde anders tanken modern att vända sitt gamla stadshus till en miljöboende i 49a2d564f1275e1c4e633abc331547db. "När man pratar om miljöhem, är det miles state-of-the-artten ofta | modern-dayten | regelbundet nybyggnad. Jag brukade vara intresserad av att se vad du kan göra med ett gammalt hus. Hur miljövänligt kan ett radhus från 1968 vara? "Säger anders hallström.

Se även : Älsklig Grått Kök Granit Bänkskivor I Granit – Bollnäs Stenhuggeri

Köket var ett av de första rummen som ändrats till renovering. Det blir dags. "Det gamla köket lagrades faktiskt rage kollektivt. Det blev mycket trött universellt, några luckor hängde på skadade gångjärn och det längsta i köket var trots allt det som tidigare blev ett tvättstuga. Fängslande kanske, men nu är det inte ärligt vad vi ville ha. Medan husets andra rum har renoverats har det alltid funnits många alternativ med jämförbara värden att välja på. För köket blev det en mycket en av ett snällt element. "Några år tidigare hade det uppstått som ett svanmärkt kök, och det finns några att välja mellan. Det finns inga alternativ i dessa dagar. Om du vill ha maximal körsträcka medan du väljer ett kök kan det vara bekvämaste puustelli miinus ", säger anders hallström. "Det är den första köksidén som har utvecklats utifrån miljöhänsyn. Det är en progressiv undra. Så för vårt element blir det ett tydligt val.

/] - vattenfall och volvo gjorde några år tidigare ett uppdrag där en familjekrets kunde göra detsamma, dock i en nybyggd bostad. Vi kommer att försöka göra det i den här 50 års vintage, säger anders.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: